Lidl helpt klussers aan nieuwe accu-boormachine met heerlijke deals

Deals Mark Hofman 1 dec 2023
Leestijd: 4 minuten

Gadgets houden niet alleen op bij een smartphone, tablet of zelfs niet bij een type winkel. Supermarktketen Lidl klapt bijvoorbeeld verschillende deals online waarmee elke handige Harry de held van de straat uit kan hangen. Bijvoorbeeld met zijn nieuwe accu-boormachine.

We houden bij WANT de deals rondom verschillende winkels doorgaans goed in de gaten. Zo kwamen we bijvoorbeeld op deze parel voor Harry Potter-fans terecht, bespraken we een elektrische kachel van Kruidvat en vinden we nu dus het gereedschap van Lidl.

Accu-boormachine scoor je makkelijk en goedkop bij Lidl

Het zijn misschien niet de meest sexy gadgets die we aan je voor kunnen stellen, zo eerlijk zijn we dan ook wel weer. Maar neem een keer een kijkje in de verbazingwekkend grote wereld van gadgets en je wordt overspoelt door opties. De een nog iets duurder dan de ander.

Lidl laat ons deze week kennismaken met die wereld en geeft precies wat we willen: een lading aan accu-boormachines met een flinke bak korting. Maar om welke modellen gaat het nu precies?

Parkside 3-in-1 accu-boormachine

Wie een accu-boormachine, reciprozaag en een multifunctioneel apparaat zoekt, kan bij Lidl in één klap zijn slag slaan. De supermarktketen verkoopt het model van Parkside met een lekkere lading korting.

Het gereedschap komt met een snelle opzetwissel, een toerentalregeling, Quick-stop, een praktische opbergkoffer, 19 draaimomenttrappen en nog heel veel meer.

De accu-boormachine van Parkside is trouwens gewapend met een ergonomische handgreep en een antislipsoftgrip, zodat je wel op het juiste plekje blijft boren.

Normaal gesproken lap je bij Lidl 69,99 euro voor de boormachine, maar dit keer betaal je dankzij 28% korting slechts 49,99 euro. Hou er wel rekening dat je de accu er zelf nog los bij moet kopen.

Lidl helpt klussers aan accu-boormachine met toffe aanbiedingen
(Afbeelding: Lidl)

Parkside klopboor

Heb je iets meer kracht nodig om door, bijvoorbeeld, beton heen te boren? Geen zorgen, naast de accu-boormachine is het ook mogelijk om een klopboor aan te schaffen.

De accu-boorhamer is krachtig genoeg voor steen, tegels, metaal, hout en heeft 2 instelbare functies. Deze bestaan uit klopboren en schroeven of regulier boren.

Normaal gesproken betaal je 39,99 euro voor het model zonder accu, maar dankzij een aanbieding krijg je 25% korting en lap je bij Lidl op dit moment slechts 29,99 euro.

Makita accu-boormachine

Naast het merk Parkside heeft de Lidl ook een accu-boormachine van Makita in de aanbieding. Interessant, want op klusgebied is dit wel echt een A-merk te noemen.

Lidl helpt klussers aan accu-boormachine met toffe aanbiedingen
(Afbeelding: Lidl)

De accu-boormachine in kwestie is dan ook geschikt voor zowel boren als schroeven met een 2-versnellingsbak en is voorzien van 16-traps draaimomentinstelling. Dat levert een hoge snelheidsmodus voor snel inboren en een lage snelheidsmodus voor hoogwaardige toepassingen op.

De machine van Makita maakt niet al te veel lawaai, is voorzien van een antisliphandgreep en is qua gewicht niet te zwaar.

Normaal gesproken lap je bij Lidl 179,95 euro voor de accu-boormachine, maar dankzij 19% korting betaal je nu slechts 144,99 euro.

Parkside Performance bij Lidl

Mocht er tot op heden nog niets voor je bij zitten, dan is wellicht de Parkside Performance accu-boormachine iets voor jou.

Lidl helpt klussers aan accu-boormachine met toffe aanbiedingen
(Afbeelding: Lidl)

De machine met borstelloze motor heeft een lange levensduur, aandrijving met 2 versnellingen met traploos regelbaar toerental en snelstop. Er zijn zijn 20 voorkeuzedraaimomentinstellingen en extra boorinstellingen te vinden.

De Parkside Performance is een accu-boormachine met een geïntegreerd LED-lampje, een antislipsoftgreep en een afneembare snelspanboorhouder van metaal. Hou er alleen wel rekening mee dat de accu nog los aangeschaft moet worden.

Normaal gesproken lap je voor deze machine 44,99 euro, maar je tikt hem nu met 25% korting op de kop voor 33.74 euro.

Meer deals bij Lidl, Action en Aldi

Zoals gezegd houden we bij WANT iedere week de aanbiedingen in de gaten. Dat doen we niet alleen bij bekende webshops als Bol en Amazon, maar dus ook bij supermarkketen met interessante gadgets.

@wantnl

Hoe je ChatGPT als alternatief voor Siri gebruikt op je iPhone 😍 #iphone #siri #chatgpt #techtips #iphonetips #iphonehacks #iphone15 #smartphones #techtok

♬ origineel geluid – WANT

Wekelijks zetten Lidl en Aldi een aantal fijne deals voor je in hun folder. Daarnaast zijn ook bekende winkels als Action en Kruidvat er snel bij.

Wil je echt op de hoogte blijven van alle deals die we online kunnen vinden? Dan is deze pagina op onze website een absolute must!

Action stunt en gooit traagste elektrische auto die we ooit zagen in de folder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen