Lidl heeft de ideale aanbieding voor je elektrische auto

Deals Jeroen Kraak 8 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Kan je in je buurt nooit een laadpaal vinden om je elektrische auto op te laden? Rijd dan niet verder, want Lidl heeft de ideale gadget voor je in huis.

Elektrisch rijden is de toekomst, maar dan moet je wel kunnen op laden. Is die laadpaal bij je in de buurt altijd bezet? Lidl heeft de oplossing voor je.

Het bedrijf heeft deze week een speciaal oplaadsysteem in de aanbieding waardoor je je elektrische auto makkelijk thuis oplaadt. En het mooie is dat de supermarkt je nu een flinke korting geeft.

Rijd met je elektrische auto naar Lidl

Je verwacht bij Lidl tomaten en peren in de aanbieding in plaats van gadgets voor je elektrische auto. Toch heeft de supermarkt ze zeker in het assortiment. Om precies te zijn een compact oplaadstation voor je elektrische auto. Ideaal als je bijvoorbeeld een garage of carport hebt.

Lidl heeft verschillende laadstations met een verschillend laadvermogen in het assortiment. Deze die in de aanbieding is heeft een maximum van 22 kW, maar je kan ook kiezen voor een lagere stand. In totaal heb je de keuze uit negen selecteerbare laadvermogens.

Lidl heeft de ideale aanbieding voor je elektrische auto
Het laadstation van Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Dit model ondersteunt een type 2-stekker voor de elektrische auto, dat is voor bijna alle EV’s de standaard. Dus of je nu een Audi A3 e-tron of een BMW I3 hebt, je laadt ‘m makkelijk met deze stekker op.

Leuk zo’n lader, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat dit allemaal veilig gebeurt. Ook daar is aan gedacht, want dit kastje heeft een water- en stofbeschermingsklasse van IP65. Deze klasse is goed genoeg als een ruimte semi-overdekt is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een carport.

Mocht er toch iets misgaan tijdens het opladen van je elektrische auto, dan heeft deze oplader voor thuis een automatische laadonderbreking bij oververhitting. Ook zit er een geïntegreerde noodstopschakelaar op. Mocht er een stroomstoring zijn, dan gaat hij daarna automatisch verder met laden.

Wat wel belangrijk is om te melden, is dat je deze oplader niet zelf moet aansluiten. Laat dit over aan een gekwalificeerde elektromonteur, want ondanks alle veiligheidssystemen die zijn ingebouwd, moet je niet zelf gaan klungelen. Zo kun je je elektrische auto echt zonder zorgen opladen.

Dan blijft nog meer één ding over wat je waarschijnlijk wil weten: de prijs. Normaal kost dit laadstation je 499 euro, maar Lidl geeft je 20 procent korting. Dat betekent dat je nu 399 euro betaalt.

Baanbrekende technologie tovert klassieke benzinebakken om tot elektrische auto

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen