Deze elektrische fiets koop je met flinke korting bij Lidl

Deals Jeroen Kraak 15 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl is niet alleen de plek voor je dagelijkse boodschappen. Het is deze week ook de ideale plek om je nieuwe elektrische fiets te scoren, in plaats van een duurdere Cowboy.

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Waar je misschien denkt dat deze exemplaren enorm duur zijn, is niets minder waar. Natuurlijk zijn er premiummerken zoals Gazelle, die flink wat geld vragen voor een e-bike, maar er zijn ook heel betaalbare alternatieven.

Lidl is een van die plekken waar je voordelige elektrische fietsen kunt vinden. Een van onze favoriete modellen is de Colorado E-Mountainbike van Lidl. Dit model heeft een stoere uitstraling die je misschien eerder bij een VanMoof of Cowboy zou verwachten, maar daarnaast is hij ook nog eens ontzettend veelzijdig.

De elektrische fiets van Lidl als een alternatief voor Cowboy en Van Moof

Deze elektrische fiets is voorzien van 27 versnellingen. Hierdoor ga je moeiteloos bergop en -af. De achterwielmotor heeft een vermogen van 250W en zorgt door zijn positie voor een directe krachtoverbrenging. Hoe je de motor precies wilt gebruiken, bestuur je met het LCD-display aan de voorkant.

Als je daardoor ineens heel erg snel gaat, zijn goede remmen natuurlijk een must. Deze elektrische fiets heeft, net zoals een VanMoof of Cowboy, V-remmen aan de voor- en achterkant. Daarnaast zit er ook een geveerde voorvork op zodat je ook comfortabel rijdt en tot stilstand komt.

Lidl heeft deze week een stoere elektrische fiets in de aanbieding. Het is daarmee het goedkope alternatief voor Cowboy.
(Afbeelding: Lidl)

In het frame is de 504 Wh batterij verwerkt. Met een volledig opgeladen accu heb je een actieradius tussen de 80 en 120 kilometer, afhankelijk van je ondersteuning en bijvoorbeeld de wind.

Zo veel kost de e-bike

Dan blijft er nog een grote vraag over: wat kost de elektrische fiets van Lidl? Normaal gesproken betaal je voor dit model 1.999 euro, maar Lidl geeft nu een korting van 35 procent. Hierdoor betaal je nog maar 1.299 euro. Hiermee is hij dus flink goedkoper dan een Cowboy, terwijl je er net zo stoer mee over de straat fietst.

Wel is deze elektrische fiets alleen te bestellen via de website van Lidl. Dat betekent dat de fiets voor 90 procent is gemonteerd als hij bij je bezorgd wordt. Je hoeft alleen maar het stuur recht te zetten en de pedalen te monteren.

Transformers in het echt: deze elektrische auto verandert in een drone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen