Lidl biedt enorme korting op Philips Airfryer

Deals Jeroen Kraak 11 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten


Als je op zoek bent naar een Airfryer, is deze week ideaal om er een te kopen. Lidl geeft namelijk flinke korting op een exemplaar van Philips.

Als je aan een Airfryer denkt, komt Philips waarschijnlijk als eerste bij je op. Logisch, want het merk staat bekend om zijn uitstekende exemplaren en was een van de eersten die met een model op de markt kwam.

Helaas betekent goede kwaliteit meestal een hoog prijskaartje. Zo zijn de verschillende varianten van de Airfryer van Philips zeker niet goedkoop. Lidl laat deze week echter zien dat het ook anders kan om gezonder te eten.

Om precies te zijn biedt Lidl flinke korting op de Philips Airfryer HD9200/90. Deze zwarte machine heeft een inhoud van 4,1 liter. Genoeg ruimte dus om een flinke hoeveelheid friet of bitterballen in te bakken.

Maar dat hoeft natuurlijk niet, want met een Philips Airfryer kun je nog veel meer verschillende soorten maaltijden bereiden. Sterker nog, met de speciale NutriU-app van Philips krijg je allerlei leuke ideeën voorgeschoteld.

(Afbeelding: Lidl)

Maar de belangrijkste reden om een Philips Airfryer bij Lidl aan te schaffen, is waarschijnlijk dat het een gezonder alternatief is voor klassiek frituren. In plaats van vet frituur je met hete lucht, of zoals Philips het noemt: de Rapid-Air technologie.

Besparen op vet en je energierekening

Omdat je met hete lucht frituurt, gebruik je tot wel 90 procent minder vet. Dat is een stuk gezonder dus. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu en je energierekening. Je bespaart tot 70 procent minder energie als je een kipfilet of zalmfilet erin bereidt, ten opzichte van een A-klasse oven.

Helaas zal je voor de aanbieding wel naar je plaatselijke Lidl moeten gaan, want de supermarkt verkoopt de Philips Airfryer niet online. Voor de prijs moet je dat er gewoon voor over hebben, want het apparaat kost nu 69,99 euro. Dat is flink minder dan wat de supermarkt normaal vraagt: 129,99 euro.

Die elektrische fiets is stiekem een stukje gezonder dan de normale

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen