Deze espressomachine kost je nu minder dan 80 euro bij Lidl

Deals Jeroen Kraak 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Een goede kop koffie maakt die lastige ochtend net wat dragelijker. Vaak zijn die luxe koffiezetapparaten enorm prijzig, maar Lidl heeft deze week een heerlijk alternatief voor je.

Goede koffie is het medicijn tegen een ochtendhumeur. Je wordt er goed wakker van en die heerlijke smaak tovert meteen een lach op je gezicht. Je kunt natuurlijk een Senseo kopen, maar daar word je uiteraard niet al te blij van.

Wellicht denk je dat een echte espressomachine te duur is, maar dat hoeft echt niet zo te zijn. Lidl heeft het ideale koffiezetapparaat deze week in de aanbieding voor minder dan 80 euro. Mocht dat een succes voor je zijn, dan kun je altijd later voor iets duurders gaan.

Het goedkope koffiezetapparaat van Lidl

Je hebt koffiezetapparaten in alle soorten en maten. Je kunt voor een traditioneel exemplaar gaan met een filter, een Senseo, of een Nespresso. Toch gaat onze voorkeur uit naar een echte espressomachine, waarbij je koffie precies drinkt zoals het ook echt bedoeld is.

Ja, die espressomachines zijn behoorlijk duur, maar Lidl heeft met Silvercrest een alternatief. Deze heeft een vermogen van 1100 W en een krachtige pompdruk van 15 bar.

Lidl heeft het ideale koffiezetapparaat voor minder dan 80 euro
(Afbeelding: Lidl)

Het waterreservoir van 1,5 liter zorgt ervoor dat je dit koffiezetapparaat niet elke keer hoeft bij te vullen. Bovendien zet je met de zeefinzetstukken één of twee kopjes koffie tegelijk.

Natuurlijk mag een melkopschuimer echt niet ontbreken op de espressomachine van Lidl. Zo tover je je espresso om in een heerlijke cappuccino zonder dat je een andere machine nodig hebt. Daarnaast is het met dit koffiezetapparaat ook mogelijk om warm water te tappen. Zo zet je het ideale kopje thee.

Zo veel betaal je

De uitneembare lekbak, met waterniveau-indicator en uitneembaar lekrooster, maakt het makkelijk om het apparaat schoon te maken. Ook de watertank is handmatig afneembaar.

Zoals gezegd kost dit koffiezetapparaat van Lidl minder dan 80 euro. Om precies te zijn, betaal je 79,99 euro. Zo kun je thuis echt voordelig genieten van je eigen heerlijke koffie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen