De Avengers komen terug en zo zou het Marvel-team er uit kunnen gaan zien

Films & Series Lucas van de Wetering 16 apr 2024
Leestijd: 3 minuten

In een nieuwe Marvel-preview wordt Sam Wilson gevraagd om een nieuw Avengers-team te starten. En deze leden kunnen daar wel een bij horen.

Bij CinemaCon heeft Marvel veel nieuwe content laten zien, waaronder een snippet uit Captain America: Brave New World. In deze snippet wordt Sam Wilson’s Captain America gevraagd om de Avengers opnieuw op te starten. Een gloednieuw team.

Het originele Avengers-team in de Marvel Cinematic Universe (MCU) bestond uit Iron Man, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow en Hawkeye. We kunnen er dus vanuit gaan dat de nieuwe Avengers een soortgelijke grootte zal gaan hebben. En deze Marvel superhelden zouden wel eens in het nieuwe Avengers-team kunnen komen.

Kanshebbers voor het nieuwe Avengers-team in Marvel

Deze Marvel superhelden hebben wel een de kans om in het nieuwe Avengers-team te komen. We tellen Sam Wilson’s Captain America niet mee, aangezien hij gevraagd is het team te leiden.

Shang-Chi

Een van de grootste kanshebbers voor het nieuwe Avengers-team in het Marvel Cinematic Universe is Shang-Chi. We hebben niks meer van het karakter gehoord sinds zijn film in 2021, maar dat kan wel eens snel gaan veranderen.

Aan het einde van Shang-Chi werd het karakter opgeroepen door Wong. Shang-Chi staat dus al in contact met een van de belangrijkste personages in de Marvel Cinematic Universe met veel connecties. Ook heeft Shang-Chi krachten waarmee hij een grote hulp zou zijn voor de Avengers.

De Avengers komen terug en zo zou het Marvel-team er uit kunnen gaan zien
(Afbeelding: Marvel)

Kate Bishop

Het tweede karakter met een grote kans om zich aan te sluiten bij de nieuwe Avengers is Kate Bishop. We leerden Kate Bishop voor het eerst kennen in de Hawkeye-serie. Hier werd ze op gegeven moment bijna de student van het originele Avengers-lid.

Aangezien Hawkeye gestopt is met het superheldenleven, hebben de Avengers een nieuwe boogschutter nodig. En wie is beter voor die baan dan Kate Bishop?

Kate Bishop
(Afbeelding: Marvel)

Iron Heart

Iron Man was een superbelangrijk deel van de originele Avengers. Zijn hoge IQ en slimme ideeën hebben de Avengers vaak uit de brandt geholpen, natuurlijk hielp zijn pak ook. Dat is dan ook de reden waarom Iron Heart super goed bij het nieuwe team zou passen, en niet War Machine.

Veel mensen willen War Machine in de nieuwe Avengers doordat hij veel ervaring heeft met het Iron Man pak. Maar als we kijken naar IQ en slimme ideeën, dan past Iron Heart veel beter in deze rol. Ze moet natuurlijk nog meer leren over het pak, maar ze zou een heel handige toevoeging zijn aan Marvel’s Avengers.

De Avengers komen terug en zo zou het Marvel-team er uit kunnen gaan zien
(Afbeelding: Marvel)

She-Hulk

Wat zijn Marvel’s Avengers zonder een goede krachtpatser op het team. Aangezien Hulk is gestopt met zijn superhelden leven, gaat hier een vervanging voor moeten komen. En wie is perfecter voor deze rol dan Bruce Banners zijn nicht Jennifer Walters, oftewel She-Hulk.

We hebben Jennifer Walters voor het eerst leren kennen in de Disney+-serie She-Hulk. Hier heeft ze niet alleen haar kracht en vechttalent laten zien, maar ook werd het duidelijk dat ze een goede advocaat is met veel connecties. Al met al is ze een perfecte fit voor de nieuwe Avengers.

She-Hulk
(Afbeelding: Marvel)

Marvel’s Spider-Man

We eindigen de lijst met een karakter die een grote, maar ook een kleine kans heeft om bij de Avengers te gaan. En dat personage is Spider-Man. Peter heeft altijd al een Avenger willen zijn, dus er is een grote kans dat hij ja zou zeggen als hij werd gevraagd.

Maar het einde van Spider-Man: No Way Home zet vraagtekens bij Peter als een Avenger. Iedereen is vergeten wie Peter Parker is, dus niemand weet ook hoe ze contact met hem op moeten zoeken. Ook zit Peter in een lastige persoonlijke situatie, waardoor een groot Marvel superhelden-team misschien niet zijn eerste prioriteit is.

De Avengers komen terug en zo zou het Marvel-team er uit kunnen gaan zien
(Afbeelding: Marvel)

Er zijn nog veel meer karakters die een kans hebben om het bekende Marvel-team te versterken, en misschien wordt het team deze keer wel veel groter. Toch zijn dit de karakters waarvan wij denken dat ze de grootste kans hebben om bij het nieuwe Avengers-team te gaan horen. Maar daar komen we meer over te weten in Captain America: Brave New World.

Marvel-fans door het dolle dankzij aankondiging Robert Downey Jr.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen