Lidl stunt met kachel en schaatsen in de aanbieding tijdens koude weer

Deals Jeroen Kraak 9 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Het is deze week zo koud dat je het liefst binnen bij de kachel zit. Als je dan toch naar buiten gaat, kun je jezelf net zo goed vermaken met schaatsen. Lidl heeft nu in de folder de ideale gadgets in de aanbieding voor beide gevallen.

Wij van WANT bladeren wekelijks de folders door op zoek naar de beste gadgets voor jou. Hierbij kijken we niet alleen naar grote elektronicazaken zoals Bol, Coolblue en Mediamarkt, maar ook naar onverwachte namen zoals Lidl en Kruidvat.

Juist bij die winkels vind je gadgets tegen flink lage prijzen in de folder. Deze week ligt de focus bij Lidl op het koude weer. Je vindt er schaatsen en kachels in de aanbieding.

Schaatsen in de Lidl-folder

Zodra het in Nederland vriest, breekt de schaatsgekte los. We gaan massaal naar het plaatselijke meertje of de plaatselijke plas om te checken of het ijs dik genoeg is om te schaatsen.

Maar ja, dan moet je wel schaatsen hebben. Je kunt natuurlijk naar de plaatselijke sportzaak gaan om een paar te kopen, maar daar kunnen ze soms behoorlijk prijzig zijn. Dat het ook anders kan, laat Lidl in de folder zien. Het heeft zowel voor volwassenen als kinderen een paar in de aanbieding.

Lidl stunt met kachel en schaatsen in de aanbieding tijdens koude weer
(Afbeelding: Lidl)

Het meest goedkope paar uit de folder kost 16,99 euro en is alleen in de winkel verkrijgbaar. Deze hebben geharde edelstalen ijzers. Je vindt ze vanaf 10 januari in de Lidl-supermarkt.

Voor kinderen is er gelukkig net wat meer keuze. Je kunt kiezen voor de goedkope variant van 14,99 euro, die je alleen in de winkel vindt, maar er is ook een wat duurder model dat je wel online in de aanbieding scoort. Deze zijn net wat comfortabeler. Ze zijn ook nog eens in de aanbieding, waardoor je 20 euro minder betaalt. Hierdoor kosten ze nog maar 59,99 euro.

Kachel in de aanbieding

Na het schaatsen wil je uiteraard een bakje snert scoren en de warmte opzoeken. Ook daarvoor kun je naar Lidl. Naast de erwtensoep kun je er deze week ook een kachel in de aanbieding scoren. Of beter gezegd, een airco.

Deze airco kan namelijk niet alleen koude lucht door het huis blazen, maar ook warme. Zo heb je in de zomer en winter iets aan dit apparaat.

Lidl stunt met kachel en schaatsen in de aanbieding tijdens koude weer
(Afbeelding: Lidl)

Het fijne aan deze airco/kachel is dat het een temperatuurbereik heeft tussen de 16 en 31 graden. Hij is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter. Ideaal dus voor in de slaapkamer. Normaal kost dit model 169,99 euro, maar met Lidl Plus krijg je 50 procent korting. Daardoor betaal je nog maar 84,99 euro.

CES 2024 | Samsung laat met AI zien dat we allang in de toekomst leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen