Lidl knalt korting op het koffiezetapparaat van je dromen

Deals Jeroen Kraak 15 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Je hebt koffie en je hebt koffie. In die eerste groep heb je die slappe bakjes die je op je werk drinkt, en tot de tweede behoort die heerlijke espresso uit je favoriete koffietentje. Die soort kun je straks ook gewoon heerlijk thuis maken door het koffiezetapparaat dat nu bij Lidl in de aanbieding is.

Lidl is al een ideale plaats om goedkope koffiebonen te scoren, maar wellicht is het niet de eerste plaats waaraan je denkt als je een nieuw koffiezetapparaat nodig hebt. Dat doe je misschien eerder bij Coolblue of Mediamarkt. Toch heeft Lidl nu een aanbieding die absoluut zuivere koffie is.

Bij de supermarkt vind je nu de Melitta Espresso Line & Perfect Milk E957-213. Dit is een volautomatisch koffiezetapparaat waarmee je in een handomdraai heerlijke espresso of cappuccino thuis maakt.

Melitta Espresso Line & Perfect Milk al perfect koffiezetapparaat

Dit koffiezetapparaat is van Melitta. Dit merk ken je misschien niet, maar het heeft een behoorlijke staat van dienst. Het was het bedrijf dat als eerste de koffiefilter maakte, waardoor koffie zetten een koud kunstje werd.

Die simpelheid zien we ook terug in de Espresso Line & Perfect Milk, die je nu bij Lidl scoort. Een goede espresso of cappuccino maken hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je kunt met dit koffiezetapparaat precies het kopje koffie creëren zoals jij het liefst drinkt.

Je hebt koffie en je hebt koffie. In die eerste groep heb je die slappe bakjes die je werk indringen, en tot de tweede behoort die heerlijke espresso uit je favoriete koffietentje. Die laatste kun je straks ook gewoon heerlijk thuis maken door het koffiezetapparaat dat nu bij Lidl in de aanbieding is. Lidl is al een ideale plaats om goedkope koffiebonen te scoren, maar wellicht is het niet de eerste plaats waaraan je denkt als je een nieuw koffiezetapparaat haalt. Dat doe je misschien eerder bij Coolblue of Mediamarkt. Toch heeft Lidl nu een aanbieding die wél zuivere koffie is. Bij de supermarkt vind je nu de Melitta Espresso Line & Perfect Milk E957-213. Dit is een volautomatisch koffiezetapparaat waarmee je in een handomdraai heerlijke espresso of cappuccino thuis maakt. Het koffiezetapparaat dat nu extra voordelig is bij Lidl Dit koffiezetapparaat is van Melitta. Dit merk ken je misschien niet, maar het heeft een behoorlijke staat van dienst. Het was het bedrijf dat als eerste de koffiefilter maakte, waardoor koffie zetten een koud kunstje werd. Die simpelheid zien we ook terug in de Espresso Line & Perfect Milk, die je nu bij Lidl scoort. Een goede espresso of cappuccino maken hoeft echt niet moeilijk te zijn. Je kunt met dit koffiezetapparaat precies het kopje koffie creëren zoals jij het liefst drinkt. Met simpele draaiknoppen bepaal je zelf de temperatuur en sterkte van de koffie. Daarnaast is het ook heel simpel om het formaat van je kopje koffie aan te passen op dit koffiezetapparaat. Je kunt kiezen tussen 30 tot 220 milliliter. Het is met dit apparaat zelfs mogelijk om de maalgraad van de koffiebonen aan te passen. Je hebt de keuze uit drie verschillende standen. Zo kunnen espresso en café crème op een geheel eigen manier worden ingesteld. Een flinke korting voor de Melitta Espresso Line & Perfect Milk Lidl knalt met korting op je toekomstige koffiezetapparaat Als je dit apparaat bij Melitta zelf koopt, ben je 599 euro kwijt, maar gelukkig laat Lidl zien dat het ook echt goedkoper kan. Bij de supermarkt betaal je 529 euro. Deze aanbieding scheelt je dus een goede 70 euro, en met dat geld kun je flink wat heerlijke koffiebonen inslaan.
Nu voordeliger dankzij de Lidl-aanbieding. (Afbeelding : Lidl)

Met simpele draaiknoppen bepaal je zelf de temperatuur en sterkte van de koffie. Daarnaast is het ook heel simpel om het formaat van je kopje koffie aan te passen op dit koffiezetapparaat. Je kunt kiezen tussen 30 tot 220 milliliter.

Het is met dit apparaat zelfs mogelijk om de maalgraad van de koffiebonen aan te passen. Je hebt de keuze uit drie verschillende standen. Zo kunnen espresso en café crème op een geheel eigen manier worden ingesteld.

Lidl gooit ‘m in de aanbieding

Daarnaast heeft dit koffiezetapparaat dat je bij Lidl scoort een speciale auto-cappuccinatore, zoals maker Melitta het noemt. Met deze speciale slang kun je zelf bepalen hoeveel melk je in je koffie wilt en hoe de schuimlaag moet zijn. Zo maak je simpel de ideale latte, flat white of cappuccino.

Als je dit apparaat bij Melitta zelf koopt, ben je 599 euro kwijt, maar gelukkig laat Lidl zien dat het ook echt goedkoper kan. Bij de supermarkt betaal je 529 euro. Deze aanbieding scheelt je dus een goede 70 euro, en met dat geld kun je flink wat heerlijke koffiebonen inslaan.

Dit is de meest spectaculaire manier om video’s te kijken op YouTube

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen