Lidl stunt met koffiezetapparaat en 4 andere aanbiedingen

Deals Jeroen Kraak 16 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Het is maandag en dat betekent dat de Lidl-folder weer op je deurmat valt. Je vrienden van WANT gaan daarin op zoek naar de beste gadgets, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Dit zijn volgens ons de beste aanbiedingen van deze week, waaronder een koffiezetapparaat.

Lidl is niet alleen de winkel die groente en fruit in de aanbieding heeft. De supermarkt heeft ook veel gadgets in zijn folder staan. Wij begrijpen dat jij geen zin hebt om die folders door te bladeren, dus doen wij het voor je. Zo helpen we je om voordelig een koffiezetapparaat te scoren.

De beste aanbiedingen uit de Lidl-folder

Maar wat zijn nu de beste aanbiedingen uit de Lidl-folder van week 42? Hier komen ze.

#1 Fietsendrager in de aanbieding

Een fietsendrager is een fijne gadget als je er vaak op uit gaat. Met dit exemplaar uit de Lidl-folder neem je simpel vier fietsen mee. Je maakt deze fietsendrager vast op de trekhaak en kunt ermee op pad.

Het speciale vouwmechanisme met veiligheidspal maakt het ook mogelijk om de achterbak te openen als fietsen op de drager gemonteerd zijn. Door de aanbieding bij Lidl betaal je nu 60 procent minder. Hierdoor kost de fietsendrager 199 euro in plaats van 509,95 euro.

Fietsendrager aanbieding Lidl-folder
(Afbeelding: Lidl)

#2 Multischuurmachine

Een schuurmachine is de ideale aanvulling voor in je gereedschapskist. Je kunt er natuurlijk hout glad mee maken, maar het is vooral handig als je bijvoorbeeld moet schilderen. Hiermee haal je simpel verf van het oppervlak.

De schuurmachine uit de Lidl-folder heeft een compact design en is daarom ideaal voor hoeken, randen en middelgrote oppervlakken. De supermarkt doet ‘m nu in de aanbieding. Met een korting van 20 procent betaal je nu 19,99 euro.

Lidl schuurmachine aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

#3 Led-motiefspot uit de Lidl-folder

Het is bijna Halloween en dus wil je van je huis een echt spookhuis maken. Met deze LED-motiefspot uit de Lidl-folder heb je dat zo gedaan. Het handige is dat je ‘m ook nog buiten kunt laten staan voor kerst en de jaarwisseling.

Je krijgt bij deze motiefspot 6 wisselbare motiefplaten voor de verschillende feestdagen. Door de aanbieding kost deze spot nu 12,99 euro.

LED-motiefspot Lidl
(Afbeelding: Lidl)

#4 Broodrooster

Het is heerlijk om een lekker stuk geroosterd brood met bijvoorbeeld jam te eten als je net bent opgestaan. Lidl helpt je deze week een handje met hun aanbieding. Je kunt namelijk een broodrooster met korting kopen.

Deze broodrooster uit de Lidl-folder heeft een bruiningsregelaar met zes niveaus. Tevens heeft die een ontdooi-, opwarm- en stopfunctie. Met de 23 procent korting die Lidl je deze week geeft, kost die nog maar 22,99 euro.

Broodrooster Lidl folder aanbieding
(Afbeelding: Lidl)

#5 Delonghi koffiezetapparaat

We eindigen deze lijst met misschien wel de beste aanbieding van deze week. Dat is deze Delonghi volautomatische espressomachine. Met dit koffiezetapparaat zet je makkelijk een heerlijke cappuccino of een verse latte.

Bij dit koffiezetapparaat kun je zowel koffiebonen als gemalen koffie gebruiken. In totaal kies je uit dertien verschillende standen, zodat je precies de koffie maakt die jij wil. Normaal kost dit apparaat je 469,90 euro, maar deze week heb je ‘m al voor 399 euro.

(Afbeelding: Lidl)

Waarom je moet oppassen voor Action en Lidl-producten op Bol.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen