Lidl stunt met goedkoop Dyson-alternatief, 4K-televisie en meer

Deals Jeroen Kraak 30 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

Het is maandag, dus staan je vrienden van WANT klaar met de digitale folder van Lidl. Naast kaas, verkoopt de supermarkt ook een hoop heerlijke gadgets. Denk aan een goedkoop alternatief van een Dyson-stofzuiger, bijvoorbeeld.

In week 44 van dit jaar heeft Lidl weer een aantal aardige aanbieding voor je klaarstaan. Gelukkig hoef je ze zelf niet allemaal door te spitten, want bij WANT hebben we de beste aanbiedingen al voor je uitgekozen.

Vijf aanbiedingen uit de Lidl-folder

Een alternatief voor je Dyson-stofzuiger, een 4K-televisie en een heerlijke soundbar: dit zijn de aanbiedingen die Lidl deze week voor je in petto heeft.

#1 Dyson-alternatief uit de Lidl-folder

Bij een steelstofzuiger denk je waarschijnlijk meteen aan Dyson. Die stofzuigers zijn niet alleen ontzettend goed, maar ook ontzettend duur. Gelukkig laat Lidl zien dat het ook anders kan.

Goed, het is geen Dyson, maar dat merk je dan ook aan de prijs. Voor 29,99 euro krijg je een stofzuiger met 600 W aan vermogen. Stof wordt opgeslagen zonder stofzuigerzak en vervolgens wordt schone lucht uitgeblazen dankzij de HEPA-folder.

Helaas is er toch een klein nadeel. Dit model is namelijk niet draadloos, maar desondanks kun je met de 6 meter lange kabel toch overal makkelijk bij.

Stofzuiger Dyson alternatief Lidl folder aanbieding.
(Afbeelding: Lidl)

#2 50-inch 4k smart tv

Hetzelfde verhaal geldt eigenlijk ook voor de volgende aanbieding. Je kan natuurlijk kiezen voor een enorm dure televisie, maar soms is goedkoper niet echt slecht. Zeker niet bij de televisie die nu in de Lidl-folder staat.

De supermarkt heeft een 4K UHD smart tv in de aanbieding die draait op Android TV. Daarnaast ondersteunt dit model ook Dolby Atmos voor een heerlijke filmbeleving. Door middel van Micro Dimming wordt het beeld op plaatsen verduisterd voor een beter zwartniveau.

Normaal kost dit model 699 euro, maar voor deze aanbieding bij Lidl betaal je nu 379 euro.

smart tv Lidl aanbieding folder
(Afbeelding: Lidl)

#3 Sharp Soundbar

Wil je een echte bioscoopervaring? Dan is een soundbar geen overbodige luxe. Daarmee krijg je het gevoel dat je nog meer in een film of serie zit. Gelukkig kun je die meteen aanschaffen bij de aankoop van de nieuwe 4k televisie, want ook dit apparaat is in de aanbieding bij Lidl.

In de folder vind je er een van het merk Sharp. Deze heeft een totale output van 200 W. Je hebt toegang tot een equalizer met drie voorinstellingen. Daarnaast zorgen de verschillende aansluitingen dat je ‘m zowel draadloos als bekabeld overal op aansluit. Je scoort ‘m nu met 33 procent korting waardoor deze nog maar 153 euro kost.

Sharp Soundbar
(Afbeelding: Lidl)

#4 Sharp luidspreker de Lidl-folder

We blijven bij Sharp, want Lidl heeft ook een luidspreker in de aanbieding van het merk. En dat is niet zomaar een speaker, je mag het met recht een disco box noemen. Hiermee creëer je namelijk een heerlijk feest, want er zitten ook discolichten in en je krijgt er een microfoon bij.

Het voordeel is dat je het apparaat helemaal draadloos kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om ‘m zowel horizontaal als verticaal te plaatsen. Het maximale totaalvermogen is 180 W. In de folder staat die met 74 euro korting, waardoor je ‘m al hebt voor 125 euro.

Sharp luidspreker Lidl aanbieding folde
(Afbeelding: Lidl)

#5 Polijstmachine in de aanbieding

We eindigen lijst stralend en laat dat nou precies zijn wat deze polijstmachine bij Lidl doet. Deze kan tot 8300 toeren per minuut. Hiermee polijst je heel simpel een houten oppervlak, maar ook bijvoorbeeld een auto. Hij is nu in de aanbieding.

Naast polijsten kun je met de auto ook schuren. Je bevestigt de opzetstukken heel makkelijk met klittenband. In de Lidl-folder staat die nu met 37 procent korting, waardoor je ‘m al hebt voor 24,99 euro.

Polijstmachine
(Afbeelding: Lidl)

BMW en Toyota verpesten je iPhone 15, maar Apple komt met de oplossing

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen