Lidl stunt tijdens Cyber Monday met goedkoop Philips Hue-alternatief

Deals Jeroen Kraak 27 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Black Friday is achter de rug, dus is het tijd voor Cyber Monday. Ook tijdens deze dag stunten verschillende winkels met grote kortingen. Lidl is daarop geen uitzondering, met een Philips Hue-alternatief in de folder.

Black Friday is van oorsprong een Amerikaanse koopjesfeestdag, maar is inmiddels ook overgewaaid naar Nederland. Heel veel winkels doen dan ook mee met grote en kleine kortingen. Daar is later ook Cyber Monday bijgekomen om het weekend nog eens te verlengen. Het is het ideale moment om producten te kopen die je altijd al wilde hebben, zoals dit Philips Hue-alternatief bij Lidl.

Het Philips Hue-alternatief bij Lidl

Philips Hue is een van de lekkerste gadgets in je Smart Home. Met de slimme lampen creëer je precies de sfeer in huis zoals je wil. Wellicht zijn die lampen wat goedkoper tijdens Cyber Monday, maar vind je ze nog steeds te duur. Gelukkig kun je ook in de Lidl-folder kijken voor een fijn alternatief.

Lidl heeft namelijk zijn eigen alternatief voor Philips Hue. Deze lampen zijn ook slim, en het mooie is dat ze ook de mogelijkheid hebben om ontzettend veel kleuren weer te geven. Dat zijn er 16 miljoen om precies te zijn.

Bovendien zijn ook deze heel simpel te koppelen met elkaar, door middel van Zigbee 3.0. Hierdoor bestuur je ook je verlichting via de Google Assistent. Ook is het mogelijk om de lampen aan of uit te zetten door middel van de speciale Lidl Home-app.

Flink goedkoper tijdens Cyber Monday

Zoals gezegd zijn verschillende lampen van Lidl in de aanbieding, die redelijk hetzelfde werken als Philips Hue. De beste manier om ermee te beginnen is de Livarno Starterset. Hierbij krijg je drie lampen, een speciale Home gateway en een afstandsbediening. Door middel van die gateway kun je ook al je andere Livarno lampen in de toekomst makkelijk koppelen.

Philips Hue-alternatief bij Lidl flink goedkoper tijdens Cyber Monday
De gehele set. (Afbeelding: Lidl)

Normaal gesproken kost die starterset je 49,99 euro, wat al flink goedkoper is dan Philips Hue. Maar tijdens Cyber Monday staat deze set nog goedkoper in de Lidl-folder. Je betaalt nu 25 euro voor de gehele set.

Verborgen parel PlayStation 5 tijdens Cyber Monday goedkoop op de kop te tikken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen