Lidl heeft met deze soundbar flink goedkoop Sonos-alternatief

Deals Jeroen Kraak 12 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl is de winkel waar je goedkoop je dagelijkse boodschappen doet, zoals het kopen van een pak melk of een tros bananen. Deze week is het ook de ideale plaats voor filmliefhebbers. De supermarkt heeft een soundbar in de aanbieding die veel goedkoper is dan bijvoorbeeld Sonos.

Bij een soundbar denk je wellicht aan Sonos, Yamaha of Sennheiser. Deze merken leveren premium speakers voor bij je televisie. Het kan echter ook veel goedkoper, en daarvoor ben je deze week aan het ideale adres bij Lidl.

De supermarkt heeft een eigen soundbar in de aanbieding. Deze kost niet zoals bij Sonos honderden euro’s. Nee, je hebt dit exemplaar met korting voor slechts een paar tientjes.

Lidl biedt een ideaal alternatief voor Sonos

Natuurlijk heeft Sonos met de Beam of Arc veel meer kwalitatieve alternatieven dan deze soundbar van Lidl. Toch kan juist dit exemplaar voor jou het ideale apparaat zijn. Het is een goed instapmodel om erachter te komen hoeveel een soundbar precies kan toevoegen aan je film- en seriebeleving. Mocht dit goed bevallen, dan kun je altijd sparen voor een duurdere versie.

Een soundbar is onmisbaar voor de echte liefhebber van films en series. Door intenser geluid geniet je nog meer van een film of serie. Dat komt vooral doordat televisies steeds platter worden. Hierdoor hebben ze niet veel ruimte om goede speakers en subwoofers in te bouwen. Een soundbar lost dat probleem op.

Lidl heeft met deze soundbar veel goedkoper Sonos-alternatief
Geen Sonos, maar de soundbar van Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Deze soundbar, die in de aanbieding is bij Lidl, bestaat uit een 2.1 systeem. Hierin zitten twee 17 W speakers en een geïntegreerde 35 W subwoofer. De digitale processor zorgt voor een gebalanceerd geluid.

Dit betaal je voor de soundbar

Via het LED-scherm op deze soundbar kun je gemakkelijk zelf de equalizer-modus kiezen. Hierbij heb je de keuze uit movie, music, dialoog en 3D. Die laatste zorgt voor een virtueel surround-effect. Ook kun je in elk van de modi de bas en hoge tonen aanpassen naar wens.

Normaal gesproken is dit model van Lidl al flink goedkoper dan een Sonos of Sennheiser, maar nu komt daar nog eens 50 procent korting bovenop. Hierdoor betaal je deze week maar 39,99 euro in plaats van 79,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen