Lidl tovert voordelig je tuin om tot persoonlijke spa met heerlijke deal

Deals Jeroen Kraak 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Elke dag zoeken jouw vrienden van WANT de beste deals voor jou op het internet. Vandaag zijn we bij Lidl terechtgekomen. De supermarkt biedt jou nu de ideale goedkope jacuzzi aan.

Lidl ken je natuurlijk vooral als de goedkope Duitse supermarkt waar je jouw dagelijkse boodschappen doet. Toch heeft de winkel elke week flink wat gadgets in de aanbieding. Deze week is het wel heel bijzonder, want de supermarkt verkoopt nu een jacuzzi.

Een jacuzzi bij Lidl

Een jacuzzi is de droom van veel mensen. Het is de ideale gadget om lekker in te ontspannen. Toch is zo’n ding enorm prijzig en ben je duizenden euro’s kwijt. Gelukkig is dat niet zo bij Lidl, want de supermarkt heeft een goedkoper alternatief. Deze is echter wel opblaasbaar.

De meest interessante bij Lidl is misschien wel de Bestway Lay-Z-Spa Palm Springs. Deze jacuzzi heeft een inhoud van 916 liter. Zo kun je met maximaal zes personen genieten van het warme water, want er zit een verwarmingsfunctie in die verwarmt tot maximaal 40 graden is.

Het warme water is natuurlijk heel aangenaam, maar een jacuzzi is geen jacuzzi zonder bubbels. En ook die zijn er genoeg. De massagestralen zijn 140 AirJets. Dat wordt natuurlijk heerlijk genieten.

Flink goedkoper

Je denkt waarschijnlijk dat zo’n jacuzzi veel geld kost. Natuurlijk is die nog steeds niet heel goedkoop, maar bij Lidl is die wel flink voordeliger dan een normaal bubbelbad. En na een flink aantal keer is het natuurlijk goedkoper dan het plaatselijke zwembad of welnesscentrum.

Lidl heeft de ideale jacuzzi die flink goedkoper is
Genieten in het zonnetje. (Afbeelding: Lidl)

Normaal kost dit exemplaar bij Lidl 649,95 euro, maar de supermarkt geeft nu negentien procent korting. Hierdoor betaal je bijna 125 euro minder. Dat brengt het totale bedrag op 524,99 euro. Zo voel je jezelf een echte VIP. Het enige wat je nog mist is een glas champagne, maar goed ook die fles haal je ook gewoon bij de supermarkt.

Aldi, Lidl, Action en Kruidvat stunten met 10 machtig goedkope gadgets

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen