Philips Hue is duur, maar Lidl heeft het perfecte goedkope alternatief

Deals Jeroen Kraak 2 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Slimme verlichting vormt het begin van de transformatie van je huis tot een Smart Home. Toch kan de aanschaf behoorlijk prijzig zijn, vooral als je kiest voor Philips Hue. Gelukkig zijn er alternatieven, en die van Lidl zijn nu ook nog eens extra voordelig.

Bij Lidl kom je vooral voor je dagelijkse boodschappen. Toch is de supermarkt veel meer dan dat. Het heeft regelmatig interessante gadgets in de aanbieding waar je echt iets aan hebt.

Deze week ben je bij Lidl aan het juiste adres voor slimme verlichting. Met de Livarno-lijn heeft Lidl een eigen antwoord op Philips Hue. Doordat dit systeem Zigbee 3.0 ondersteunt, kun je het ook met producten van andere merken combineren.

Het Philips Hue-alternatief van Lidl

Als je met je Smart Home wilt beginnen, is het handig om een starterset aan te schaffen. Net zoals Philips Hue heeft ook Lidl zijn eigen starterset. In deze set zitten een gateway, drie slimme lampen en een afstandsbediening.

De lampen in deze set kunnen zestien miljoen kleuren en witlichttinten weergeven. Dat regel je allemaal zelf via de app of door middel van spraakbesturing. Dat kan ook gewoon met je stem via Google Assistent.

Lidl biedt flinke korting in folder op dit Philips Hue-alternatief
De set. (Afbeelding: Lidl)

Het mooie aan dit Philips Hue-alternatief van Lidl is dat je ook heel eenvoudig andere Lidl Smart Home-producten kunt koppelen, of die met andere merken die Zigbee ondersteunen.

Veel goedkoper

Zoals gezegd betaal je voor Philips Hue flink meer dan bij Lidl. Voor een starterspakket ben je 149 euro kwijt. Voor hetzelfde pakket in de Livarno-lijn (dus met een gateway, een afstandsbediening en drie lampen) betaal je normaal 49,99 euro. Dat is dus honderd euro minder, maar het kan nog voordeliger. Deze week betaal je voor de set 25 euro.

Door de lage prijs kun je meteen testen of slimme verlichting en een Smart Home ook echt iets voor jou zijn. Mocht het goed werken, dan kun je altijd later nog naar Philips Hue overstappen als je nog meer wilt besteden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen