Lidl heeft met speaker flink goedkoper alternatief voor JBL en Sonos

Deals Jeroen Kraak 26 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl is de ideale supermarkt om goedkoop boodschappen te doen. Het is echter ook een prima plaats om goedkoop gadgets te scoren. Deze week scoor je een Bluetooth-speaker extra goedkoop. Zo hoef je niet meer uit te geven aan Sonos en JBL.

Het lijkt deze week het moment te zijn om goedkope speakers aan te schaffen. Eerder kwam Action al met een alternatief voor Sonos en JBL, en nu doet Lidl dit trucje ook.

Deze week scoor je een grote speaker voor weinig geld. Het doet ons stiekem denken aan de goede oude tijd toen we allemaal een stereoset op onze kamer hadden. Die tijd brengt Lidl weer terug, maar wel in een moderner jasje.

Een 4-in-1 speaker van Lidl

Met dit apparaat van Lidl kun je verschillende acties uitvoeren, want het is een 4-in-1 apparaat. Het is een radio, CD-speler, streamingapparaat en MP3-speler. Het is dus ideaal als je naast Spotify ook nog een hele berg CD’s op je zolder hebt liggen, iets wat bijvoorbeeld niet mogelijk is met Sonos en JBL. Zo geniet je optimaal van al je muziek.

Voor de radio-functie is ook DAB+ toegevoegd. Zo krijg je toegang tot zeer veel radiostations. Over ‘ouderwets’ gesproken, het apparaat heeft ook gewoon een koptelefoon-ingang. Zo kun je ook bekabeld luisteren. Qua geluid heeft deze speaker van Lidl twee 15 W RMS-speakers, zodat je ook prima zonder koptelefoon aan de gang kunt.

Lidl heeft met speaker flink goedkoper alternatief voor JBL en Sonos
Is de speaker een alternatief voor Sonos en JBL? (Afbeelding: Lidl)

Maar de meest gebruikte functie is dat je gewoon kunt streamen via Bluetooth. Dit model heeft 4.2 ondersteuning, waarmee je kunt streamen tot een afstand van 10 meter.

Flink goedkoper dan Sonos en JBL

Naast de box zelf, krijg je bij dit Sonos en JBL-alternatief ook nog een afstandsbediening. Zo kies je heel makkelijk welke functie je wil gebruiken, of dat je bijvoorbeeld de EQ of Bass wil aanpassen.

Zoals gezegd is deze speaker flink voordeliger dan eentje van bijvoorbeeld Sonos of JBL. Voor dit exemplaar van Lidl betaal je nu 139 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen