Bij Action scoor je deze week enorme Bluetooth-speaker voor lage prijs

Deals Jeroen Kraak 24 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Bij Action vind je niet alleen snoep of wasmiddel, het is ook de ideale plek om goedkope gadgets te scoren. Deze week kun je er terecht voor een geweldige Bluetooth-speaker.

Bij WANT houden we grote winkels als Bol en Mediamarkt in de gaten, zodat jij goede deals kunt scoren. Maar juist bij namen die je niet zo snel verwacht, zijn er zeer voordelige gadgets te vinden. Zo kijken we bijvoorbeeld ook naar Lidl of Aldi.

Maar ook Action is een ideale winkel waar je voor weinig geld veel leuke gadgets kunt scoren. Deze week is het de perfecte plek voor een Bluetooth-speaker, zodat je overal waar je maar wilt kunt genieten van de beste muziek.

De Bluetooth-speaker van Action

Wat meteen opvalt aan de Bluetooth-speaker van Action is het design. Hij ziet er strak en modern uit door het gebruik van kunststof en aluminium en lijkt zelfs wat op de bekende speakers van JBL. Met een gewicht van 4,73 kilo is hij ook heel makkelijk mee te nemen voor onderweg.

Deze draadloze Bluetooth-speaker heeft een luidspreker van 90 watt. Met een frequentiebereik tussen de 20Hz en 20kHz geniet je van diepe bas en heldere tonen. Bovendien hebben de speakers een gevoeligheid van ongeveer 100 decibel.

Action heeft deze week enorme Bluetooth-speaker voor lage prijs
De speaker van Action. (Afbeelding: Action)

Compleet draadloos

Zoals gezegd is deze speaker draadloos. Je verbindt hem makkelijk met je telefoon door de Bluetooth 5.3-technologie. Hierdoor kun je tot 10 meter afstand van je iPhone of Android je muziek afspelen. Op 70 procent geluid gaat de draadloze speaker tot wel 7 uur mee op een volle lading. Dat opladen duurt overigens zo’n 5 uur. Bovendien kun je er ook nog een microfoon op aansluiten, wat hem ideaal maakt voor karaokeavonden.

Dan blijft nog maar een grote vraag over: hoeveel gaat die kosten? Niet zo veel, want je haalt hem al in huis voor 49,95 euro bij Action. Dat is dus flink goedkoper dan verschillende concurrenten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen