Aldi stunt deze week met goedkope 4K Android smart-tv

Deals Jeroen Kraak 23 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Je hoeft echt niet rond de 1.000 euro te betalen voor een 50-inch 4K smart-tv. Aldi laat zien dat het veel goedkoper kan. Bovendien beschikt dit model ook nog eens over Android TV.

Als je op zoek bent naar een nieuwe smart-tv, kijk je waarschijnlijk bij winkels als Bol en Mediamarkt. Toch kan het ook echt de moeite waard zijn om even rond te neuzen bij winkels waar je het niet verwacht, zoals Lidl en Aldi.

Die laatste heeft deze week een 50-inch smart-tv in de aanbieding die een stuk minder kost dan je verwacht. Al je favoriete streamingdiensten, zoals Netflix en HBO Max, kijk je gewoon via Android TV.

De Android smart-tv van Aldi

De smart-tv die je nu bij Aldi scoort is een Ultra HD-televisie, wat dus 4K is. Hiermee ligt de beeldresolutie op 3840 x 2160 pixels. Dat betekent dus scherper beeld, aangezien de televisie vier keer zoveel pixels laat zien als een gewone Full HD smart-tv. Daarnaast ondersteunt de televisie ook Dolby Vision en HDR10 voor een nog betere kijkervaring.

Deze smart-tv heeft een LCD-scherm dat een helderheid biedt van 320 cd/m2. De contrastverhouding ligt op 5000:1. Je kunt met de televisie draadloos verbinding maken met het internet, maar je kunt er ook gewoon een LAN-kabel insteken.

Aldi stunt deze week met goedkope 4K Android smart-tv
De televisie van Aldi. (Afbeelding: Aldi)

Het beeld van deze smart-tv wordt 50 keer per seconde ververst. Via de drie HDMI-poorten aan de zijkant sluit je makkelijk je PlayStation 5, Xbox Series S/X of je Nintendo Switch aan.

Betaal nu nog minder

Ook zitten er in deze televisie twee 10w speakers en één 13 W RMS subwoofer, zodat je je favoriete films of series extra goed kunt horen. Die films vind je makkelijk terug doordat deze smart-tv Android TV ondersteunt. Hierin vind je apps zoals Netflix en HBO Max, maar ook YouTube.

Normaal kost deze televisie je 399 euro, maar deze week is hij in de aanbieding bij Aldi. Hierdoor betaal je nog maar 349 euro bij de supermarkt.

LG neemt grote ergernis weg bij nieuwe smart tv’s

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen