Lidl geeft 400 euro korting op dit luxe koffiezetapparaat

Deals Jeroen Kraak 22 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Lidl heeft deze week een koffiezetapparaat in de aanbieding voor de echte espressoliefhebber. Het mooie is dat je nu 400 euro minder betaalt dan de adviesprijs.

Er is niets beter dan opstaan met een lekker bakje koffie. En met lekker bedoelen we ook echt lekker. Hoewel een Senseo bijvoorbeeld vrij makkelijk is, staat de smaak in het niets met een echt vers bereid bakkie troost.

Normaal kunnen de kosten voor een echt goed koffiezetapparaat flink oplopen en kun je zelfs tegen de 1.000 euro kwijt zijn. Gelukkig heeft Lidl daarvoor deze week de ideale deal waardoor je flink minder betaalt voor een goed apparaat.

Het koffiezetapparaat dat in de aanbieding is bij Lidl

Lidl heeft een volautomatisch koffiezetapparaat in de aanbieding van het merk Krups. Deze heeft een vermogen van 1.450 W, een pompdruk van 15 bar en een waterreservoir van 1,8 liter.

Het koffiezetapparaat heeft een makkelijke bediening. Je kiest via een groot LCD-scherm precies welke soort koffie je wilt hebben. Daarbij is het ook mogelijk om de individuele instellingen voor koffiesterkte, waterhoeveelheid en temperatuur aan te passen.

Lidl geeft 400 euro korting op dit luxe koffiezetapparaat
Een stoer uiterlijk. (Afbeelding: Krups)

In het apparaat, die je koopt bij Lidl, zit een verstelbare metalen conische molen, waarmee je de koffiebonen via drie verschillende standen kunt malen. Je hebt dus genoeg keuze om de koffie te maken die jij wilt.

Makkelijk schoon te maken

In dit koffiezetapparaat mag een functie voor de melk niet ontbreken. Het speciale melkpijpje zorgt ervoor dat de melk direct wordt opgeschuimd in het kopje. Het enige wat je dus nog hoeft te doen, is die melk bij Lidl of een andere supermarkt kopen.

Dankzij het gesloten zetsysteem van dit koffiezetapparaat, maak je het heel makkelijk schoon. Dat is gewoon met een druk op de knop gebeurd.

De adviesprijs van dit volautomatisch koffiezetapparaat van Krups ligt volgens Lidl op 749,99 euro. Daar kan heel wat vanaf blijkt, want nu haal je deze machine al in huis voor 329 euro. Nog steeds een flinke zak geld, maar relatief weinig voor een volautomatisch koffiezetapparaat van een goed merk.

Philips Hue te duur? Lidl heeft deze week het goedkope alternatief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen