Lidl smijt 25% korting op meesterlijk antwoord Big Green Egg

Deals Mark Hofman 22 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

De Big Green Egg is misschien wel dé BBQ van het moment, maar tegelijkertijd kneitertje duur. Gelukkig heeft Lidl, met de Grillmeister Toronto, een meesterlijk antwoord. En dit keer nog met 25% korting ook.

Het lekkere weer begint aan te breken, dus menig tuin staat binnenkort waarschijnlijk weer te roken. Waar de BBQ altijd al populair is geweest zorgt de Kamado-trend, en dan met name de modellen van Big Green Egg, voor nieuwe hoogten. Maar wat als je wel zin hebt in die heerlijke houtskoolsmaak op je eten, maar geen zin hebt om met zo’n prijzig model aan de haal te gaan?

Dan heeft Lidl deze week hét antwoord voor je. De supermarktketen heeft deze week de Grillmeister Houtskool BBQ Toronto in de aanbieding. Waar je normaal gesproken 159 euro voor lapt, moet je er op dit moment slechts 119 euro voor betalen. Een aardige deal, als je het ons vraagt.

Lidl smijt korting op Big Green Egg-alternatief

Het Big Green Egg-alternatief van Grillmeister is er eentje om serieus te nemen. Al is het al vanwege het feit dat het model van 84 centimeter hoog voorzien is van een opklapbare zijplank met 4 haken voor gereedschap. Ideaal om het vlees nog even te marineren, je tangen aan te hangen of je product even te laten rusten.

Het grilloppervlak is 56cm bij 41,8cm en wordt verwarmd door houtskool. Net als een Big Green Egg dus, al zal er qua bereiding en resultaat natuurlijk wel wat verschil zijn door de vorm. Maar die heerlijke smaak blijf je houden nadat je vlees, vis of groenten op de twee verchroomde grillroosters of warmhoudrooster hebt bereid.

Lidl heeft deze week een meesterlijk antwoord op die peperdure Big Green Egg. Iemand nog een houtskool BBQ met 25% korting?
(Afbeelding: Lidl)

Er zit een thermometer in de deksel met poedercoat, er kan 1,35 kilogram houtskool in de asbak die makkelijk te legen is en het Big Green Egg-alternatief van Lidl staat op 2 kunststof wielen om hem door je hele tuin te rijden.

Zoals gezegd koop je de Grillmeister Toronto normaal gesproken voor 159 euro bij Lidl. De supermarktketen gooit er dit keer echter 25 procent korting tegenaan, waardoor de prijs daalt naar 119 euro.

Dit vinden Lidl-klanten van het Big Green Egg-alternatief

Op de website van Lidl hebben 114 klanten het Big Green Egg-alternatief een beoordeling gegeven. Gemiddeld komt daar iets meer dan vier sterren uit (van de vijf) wat een uitstekend resultaat te noemen is.

Vooral het gemak waarmee de BBQ in elkaar te zetten en schoon te maken is wordt geroemd. De werkhoogte is ideaal voor de meeste mensen en de producten die ervan komen bevallen ook. De enige echte grote twijfel ligt hem vooral bij de manier waarop hij geleverd wordt.

Bij redelijk wat mensen kwam het Big Green Egg-alternatief met enige schade binnen, dus controleer het product goed voordat je hem in gebruik neemt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen