Lidl stunt tijdens Singles Day met goedkoop Green Egg-alternatief

Deals Jeroen Kraak 9 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Hoewel het met deze temperaturen niet ideaal barbecueweer is, is het wel de ideale tijd om een barbecue te kopen. Lidl geeft tijdens Singles Day flinke korting op een Green Egg-alternatief.

Bij Lidl scoor je deze week niet alleen een goedkope smart tv, ook geeft het flinke korting op een barbecue. Voor dit model, dat een ideaal alternatief is voor een Green Egg, betaal je nu 32 procent minder tijdens Singles Day.

Lidl heeft een extreem goedkoop Green Egg-alternatief

De Green Egg is een van de beste barbecues op de markt. De keramische constructie behoudt warmte en vocht waardoor vlees flink sappiger blijft. De barbecue heeft echter wel een nadeel: de modellen van het merk zijn ontzettend duur. Gelukkig laat Lidl zien dat het ook anders kan tijdens Singles Day.

Met de Grillmeister heeft Lidl zijn eigen keramische houtskoolbarbecue op de markt. Deze, die extra voordelig is tijdens Singles Day, heeft een oppervlak van 26,5 centimeter. Door de keramische binnenbekleding van de kookkamer en vuurschaal van keramiek zijn temperaturen tot 450 graden Celsius mogelijk. Die temperatuur regel je makkelijk zelf door middel van de ventilatieschuiven in de deksel.

Hoe warm het precies aan de binnenkant is, zie je door de thermometer die op de schaal van dit Green Egg-alternatief van Lidl is gemonteerd. Hierop staat ook wat de juiste temperatuur is om bijvoorbeeld te bakken of grillen. Als het eenmaal de juiste temperatuur heeft, leg je het vlees op het grillrooster, dat gemaakt is van roestvrij staal.

Jezelf verwennen tijdens Singles Day

Normaal kost deze barbecue je bij Lidl 149 euro, maar vanwege Singles Day is die extra voordelig. Je hebt ‘m nu voor 99,99 euro. Dat is natuurlijk al flinke korting, maar het verschil is vooral enorm met de echte Big Green Egg. Die kost je namelijk 702 euro.
Met zo’n prijs is het natuurlijk lastig in te schatten om zo’n exemplaar aan te schaffen.

Deze goedkope versie van Lidl is dan een ideaal alternatief om te testen of grillen met een Green Egg echt wat voor je is. Daarna kan je altijd alsnog overstappen naar de duurdere variant.

Philips Airfryer verleden tijd dankzij machtige aanbieding Action

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen