Lidl geeft korting op Xgimi-projector, maar het kan een stuk goedkoper

Deals Jeroen Kraak 30 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Hoewel we verknocht zijn aan de smart-tv, zijn er ook fijne alternatieven. De draagbare Xgimi MoGo-beamer is er zo een en in de aanbieding bij Lidl, maar er is een plaats waar je 'm nog goedkoper kan halen.

Met een smart-tv kijk je met een druk op de knop naar je favoriete content op Netflix en andere streamingdiensten. Toch zijn er meer apparaten waarmee je een echte bioscoopervaring kunt nabootsen.

En nee, we praten niet over een tablet of een smartphone. Mobiele beamers worden steeds populairder. Lidl heeft een Xgimi MoGo in de aanbieding, maar stiekem kun je die beter overslaan. Er is een betere plaats.

De Xgimi MoGo-beamer als ideaal alternatief voor je smart-tv

De Xgimi MoGo-beamer heeft zowel voor- als nadelen ten opzichte van een smart-tv. Het is niet de beste oplossing in lichte ruimtes, maar je hebt geen zwart vlak in je huiskamer als je even geen televisie kijkt. Bovendien geeft een beamer in het donker een heerlijke kijkervaring.

De Xgimi MoGo-beamer brengt de bioscoopervaring nog beter bij. Hij kan uitvergroten tot een enorm oppervlak. Met de autofocus is het beeld altijd scherp en recht. Als je dezelfde grootte wil bereiken met een smart-tv ben je duizenden euro’s verder.

De Xgimi MoGo is een ideale vervanger voor je smart-tv. Bij Lidl scoor je al een mooi beamer in de aanbieding, maar het kan nog goedkoper.
Ook ideaal voor een filmavondje in de tuin. (Afbeelding: Xgimi)

Bovendien kun je de beamer makkelijk meenemen van de ene naar de andere kamer. Op een volle accu kan je tot vier uur achter elkaar films en series kijken. Je favoriete streamingdiensten zijn makkelijk geïnstalleerd, want in dit apparaat zit een Chromecast ingebouwd.

Een van de beste merken qua beamers is Xgimi. Lidl heeft de MoGo Pro+ in de aanbieding die een helderheid heeft van 300 ANSI lumen, een schermdiagonaal tot 100 inch en 1080p biedt. Bij Bol scoor je nu echter een veel betere deal.

Naar Bol in plaats van Lidl

Bol heeft in tegenstelling tot Lidl de Xgimi MoGo 2 Pro in de aanbieding. Dit smart-tv-alternatief heeft een helderheid van 500 ANSI lumen en een schermdiagonaal van 200 inch. Je kan dus zeggen dat deze beamer bijna twee keer zo goed is als de MoGo Plus.

Maar het grootste verschil zit ‘m misschien wel in de prijs. Bij Lidl betaal je voor de MoGo Pro+ met 80 euro korting op dit moment 569 euro. Maar alsjeblieft, laat dat exemplaar staan als je echt een smart-tv alternatief wil.

Bij Bol betaal je voor de Xgimi MoGo 2 Pro op dit moment 469 euro. Select-leden scoren ‘m zelfs voor 419 euro. Tel daarbij op dat Select je 11,99 euro per jaar kost en je houdt nog steeds een flink bedrag over.

Smart tv is niet meer nodig door nieuwe 8K beamer van Samsung

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen