De voordelige soundbar van Lidl die Netflix kijken nog beter maakt

Deals Jeroen Kraak 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Waarschijnlijk heb je flink wat geld geïnvesteerd in een televisie om het beste beeld te hebben. Lidl maakt het nu ook mogelijk om het geluid voor je Netflix-serie naar een hoger niveau te tillen met een voordelige soundbar.

Bij het kijken van een Netflix-serie of -film in hoge kwaliteit, richten we ons vooral op het beeld. We verlangen naar een OLED met een goede resolutie en krachtige kleuren. Maar waarom laten we het geluid dan links liggen?

Een soundbar is een ideale manier om een Netflix-film of -serie nog intenser te ervaren. Vaak vergeten mensen dat filmmakers niet alleen aandacht besteden aan beeld, maar ook aan geluid. Het draagt bij aan de totale beleving van een film of serie. Lidl heeft nu een soundbar in de aanbieding.

De soundbar van Lidl

Met het steeds dunner worden van smart-tv’s, is een soundbar steeds belangrijker geworden. Hoewel dit esthetisch aantrekkelijk is, betekent dit wel dat er minder ruimte is voor speakers. Een soundbar biedt hiervoor de oplossing.

De soundbar van Lidl is niet alleen geschikt voor het verbeteren van het geluid van je Netflix-content, maar kan ook eenvoudig verbonden worden met je smartphone via Bluetooth, zodat je ook moeiteloos je favoriete afspeellijsten van Spotify kunt beluisteren.

De voordelige soundbar van Lidl die Netflix kijken nog beter maakt
De soundbar van Lidl. (Afbeelding: Lidl)

Het Lidl soundbarsysteem heeft een 2.0 configuratie met 2 x 15 W RMS-luidsprekers, waardoor je nog meer geniet van je favoriete Netflix-content. Het LED-scherm op het apparaat voorziet je van alle benodigde informatie.

Met zes verschillende equalizers om uit te kiezen – film, muziek, dialoog film 3D, muziek 3D en dialoog 3D – biedt deze soundbar een virtuele surround sound, waardoor het lijkt alsof je midden in de actie zit.

Nog beter je Netflix-films en -series ervaren

Je hoeft niet bang te zijn dat de bas ontbreekt, want deze soundbar van Lidl heeft ook extra bas- en treble-instellingen. Bovendien is het eenvoudig om deze soundbar aan de muur te monteren, met alle benodigde montagematerialen meegeleverd.

En dan rest alleen nog de prijs: deze week kost de soundbar bij Lidl 99 euro. Zo heb je voor minder dan 100 euro een flinke upgrade voor je Netflix-films en series.

Deze espressomachine kost je nu minder dan 80 euro bij Lidl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen