Na Loki seizoen 2 verrast Marvel met n贸g een nieuwe serie in 2023

Films & Series Mark Hofman 7 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze week sluit Disney Plus het tweede seizoen van Loki af, waarmee ook het jaar leek afgesloten te worden. Maar onze vrienden van Marvel hebben nog een verrassing in petto.

Na het tweede seizoen van Loki, waar fans overigens extra van moeten genieten, komt dit jaar ook het tweede seizoen van What If? uit. En dat werd tijd.

Disney Plus en Marvel verrassen met nieuw seizoen What If?

Marvel heeft de komst van het nieuwe seizoen van What If? bevestigd in een persbericht. Hoewel het gek genoeg niet op de offici毛le kanalen bekend wordt gemaakt, is dat seizoen rond de feestdagen te bekijken.

Na het tweede seizoen van Loki wordt het voor Marvel-fans dus tijd voor een nieuwe MCU-serie. Al hebben liefhebbers van het eerste seizoen er wel erg lang op moeten wachten.

Na twee jaar is het eindelijk zover

Brad Winderbaum, de uitvoerend producent van Marvel, liet weten dat het oorspronkelijk de bedoeling was om ieder jaar een nieuw seizoen van de MCU-serie What If? uit te brengen.

Dat plan viel al vrij snel in duigen, met het tweede seizoen in 2022. Vertragingen in de productie zorgden ervoor dat het tweede seizoen pas aan het begin van dit jaar zou verschijnen. Maar zoals je ziet is dat ook niet gebeurd.

Wat er precies is misgegaan, is niet erg duidelijk, maar het lijkt zeker niet te maken te hebben met de huidige stakingen.

Maakt verder ook niet uit. Wie geen genoeg kan krijgen van de MCU en alles daaromheen, kan na Loki seizoen 2 later dit jaar nog genieten van Marvel鈥檚 What If? seizoen 2 op Disney Plus.

Bekijk alle Marvel-content in de juiste volgorde op Disney Plus

Daarover gesproken: wie deze kerst genoeg tijd heeft, kan natuurlijk alle Marvel-content in de juiste volgorde op Disney Plus bekijken. Even die goede oude tijden herbeleven, snap je?

Maar wat is nu precies de juiste volgorde om al die content te bekijken? Geen zorgen! Je vrienden van WANT zetten het allemaal voor je op een rij:

Volgens Disney+ wil je alle Marvel-films en series in deze volgorde kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 馃殌

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen