The Lord of the Rings-serie: Amazon onthult eerste poster van grote bad guy

Films & Series Thomas Aalderink 5 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

De langverwachte en peperdure The Lord of The Rings-serie van Amazon Prime komt steeds dichterbij. Dit betekent dat we langzaamaan ook steeds meer te zien krijgen van deze prequel, die The Rings of Power gaat heten. Zo verschijnen er nu maar liefst 23 posters met daarop verschillende personages. Waaronder Sauron.

The Ring of Power speelt zich enkele duizenden jaren voor The Hobbit en The Lord of the Rings af. De Second Age of Middle-Earth (Tweede Era van Midden-aarde) om precies te zijn. Dit is de tijd waarin de de legendarische ringen werden gesmeed en Sauron aan de macht kwam. Dit is ook direct waar het eerste seizoen over zal gaan.

Amazon Prime onthult Sauron

In dit verhaal zullen vele legendarische Lord of the Rings karakters voorbij komen. 23 daarvan zijn nu aan het publiek geïntroduceerd, maar wel met het nodige mysterie. De poster die Amazon naar buiten heeft gebracht laten geen gezichten zien, alleen maar een deel van het lichaam met de focus op hun handen. Eentje laat zich echter wel raden.

The Lord of The Rings The Rings of Power serie Amazon Prime
De hand van Sauron? (Afbeelding: Amazon)

De hand en het zwaard op bovenstaande poster moeten bijna wel van Sauron zijn. Deze legendarische slechterik kennen we uit de originele trilogie. In die films is hij fysiek gezien al verslagen, maar heerst hij alsnog vanuit de duisternis. We zien hem dan ook vooral in flashbacks en als het oog van Sauron.

Peperdure The Lord of the Rings-serie

In Amazon Prime-serie The Rings of Power gaat dat dus anders zijn. Sauron is de grote vijand tegen wie de mensen, elven en dwergen het moeten opnemen. Hoewel de uitkomst van die strijd dus al bekend is, kunnen de fans niet wachten om dit epische verhaal alsnog van begin tot eind te zien.

Deze Soviet-versie van Lord of the Rings is alles wat je wilt vandaag

Deze strijd gaat in ieder geval lang duren. Amazon heeft zich namelijk toegelegd op een productierun van vijf seizoenen. Prijskaartje? Naar verluidt 1 miljard dollar. Dit schept alleen maar nog hogere verwachting. Of deze ook waargemaakt gaan worden, zien we op 2 september. Vanaf die dag is The Lord of the Rings: The Rings of Power te streamen via Amazon Prime Video.

Meer zien van The Rings of Power?

Ben je benieuwd naar de andere 22 posters en wat deze onze vertellen over de serie? Lees dan hier verder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen