Lowlands 2022 komt eraan en dankzij deze Bol-deals ben jij er klaar voor!

Deals Mark Hofman 17 aug 2022
Leestijd: 4 minuten

Aankomend weekend gaat het weer he-le-maal los in Biddinghuizen. Lowlands 2022 staat op het punt van beginnen én jij kunt jezelf er perfect op voorbereiden. Hoe? Simpelweg door gebruik te maken van deze 5 geweldige deals van Bol.com.

We zijn bij WANT helemaal weg van technologie. Gadgets, games, robothonden: het past allemaal perfect in het straatje. Al helemaal wanneer je ze ook nog eens voor een prikkie kunt scoren. Laat dat nu precies het geval zijn.

Lowlands 2022: handige gadgets, maar dan met korting

Potverdikkie: Lowlands 2022 staat op het punt van beginnen. Vanaf aanstaande vrijdag openen de poorten in Biddinghuizen en stampen de eerste festivalgangers hun tenten uit de grond. Naast jezelf compleet verliezen bij je favoriete artiest ben je dus logischerwijs ook een lekker weekendje aan het kamperen. Iets waar je de volgende vijf gadgets, die bij Bol.com voorziet van aardig wat korting, goed bij kunt gebruiken.

We hebben trouwens goed voor je gekeken hoe het zit met de leveringstijden. Alles wat je uit deze lijst haalt heb je, op het moment van schrijven, morgen al in huis. Precies op tijd voor Lowlands 2022, dus!

#1 Slapen als een koning op de camping

Goed, dat wiebelende achterkantje van jou (mits je zo danst) moet in de nacht op een lekker bedje belanden. Een festivalcamping staat nu niet per se bekend om de hoeveelheid slaap dat het oplevert, maar een goed bed is wel belangrijk. Misschien wel het meest belangrijke van het hele weekend. Je moet de volgende dag immers toch uit de panty vliegen.

Bij Bol hebben ze op dit moment de Intex Deluxe Pillow Rest Raised Luchtbed in de aanbieding. Een opblaasbaar bed dat zo groot is, dat zijn eigen naam er op zou kunnen passen (wie verzint dit?). Het bed is 203 centimeter lang, 152 centimeter breed en 42 centimeter hoog. Genoeg voor twee personen dus en dankzij de strakke prijs een absolute must-have!

Je tikt het leipe luchtbed voor 52,59 euro op de kop. Ben je Select-lid? Dan krijg je 10 euro korting.

Lowlands 2022, korting, gadgets
Plat op de achterkant (Afbeelding: Bol)

#2 Lowlands 2022 Essential: de koelbox!

Is het luchtbed het belangrijkste onderdeel van het hele weekend? Laat me niet lachen! Dat schreef ik alleen, omdat moeders mijn artikelen vaak tot het eerste punt lezen. Laten we eerlijk zijn: de koelbox is natuurlijk het allerbelangrijkste wat er is. Vul hem met een gepaste lading water (drink met mate!) en een flinke lading bier (drinken is belangrijk!).

Je tikt op dit moment overigens een pittig lekker koelboxje op de kop via Bol.com. De webwinkel heeft namelijk de Travellife TL32 Thermo Elektrische Koelbox in de aanbieding staan. Het is een flinke unit die je met 25 liter kunt vullen en, dankzij het gewicht van 5,2 kilogram, makkelijk met je mee kunt nemen. Dat gewicht is overigens exclusief de versnaperingen, natuurlijk.

De koelbox, en tevens Lowlands 2022 Essential, is voor 70 euro binnen te hengelen.

Lowlands 2022, korting, gadgets
Onze vriend! (Afbeelding: Bol)

#3 Bescherm je smartphone tegen… Bier!

Ik moet er zelf tijdens een festival niet heel veel van hebben, maar sommige mensen vinden de smartphone een keiharde must-have. Prima, maar wel twee dingen. Nummer één: kijk er niet te lang naar en nummer twee: doe er alles aan om hem goed te beschermen. Je weet simpelweg niet wat voor malle fratsen je in Biddinghuizen allemaal uitvoert. Of wat andere mensen van plan zijn…

Maakt verder niet uit, want je kunt bij Bol het waterdichte telefoonhoesje van Mobstore binnenslepen. Het gaat om een handig hoesje wat je om je nek of schouder kunt hangen en die je smartphone volledig beschermd tegen vocht. Bedoeld voor water, maar dit weekend waarschijnlijk dé bescherming tegen bier.

Je tikt ’em bij Bol op de kop voor 9,95 euro. 

Lowlands 2022, korting, gadgets
Bier is geen partij (Afbeelding: Bol)

#4 Lowlands 2022 must-have: het veel te grote picknickkleed

Naast een luchtbed en een koelbox is ook een picknickkleed voor iedere bezoeker van Lowlands 2022 een must. Of je het nu gebruikt om tussen het meeschreeuwen door even lekker uit te rusten of om in de ochtend brak je ontbijt weg te werken: het is gewoon handig. Maar goed, je wil natuurlijk niet die dooie doedel zijn die met een lullig kleedje aan komt kakken.

Wat dat betreft is het XXL picknickkleed van Lunchy ideaal voor het komende weekend. Met een afmeting van 200 centimeter bij 200 centimeter (gewoon twee bij twee dus) is er plek voor maar liefst zes personen. Feest! En dan kost het nog geen drol ook.

Voor 21,95 euro is dit magische picknickkleed, en tevens verzamelplek voor de gezelligheid, helemaal van jou.

Lowlands 2022, korting, gadgets
Groot man (Afbeelding: Bol)

#5 Kak, we vergeten de pomp!

Je kunt ‘m beter in het artikel vergeten dan op de camping, maar het is wel een beetje gênant. Ondanks mijn kneiter-enthousiaste promotie voor het luchtbed, vergeet ik de pomp aan te raden. Mits je het leuk vindt om jezelf een ongeluk te blazen is dit een dikke aanrader, maar anders kun je hem beter gewoon meenemen.

Deze week tik je bij Bol de elektrische pomp van Bo-Camp op de kop. Drie verschillende opzetstukjes, een aansluiting voor de auto én een hoop takkeherrie die je er gratis bij krijgt.

Je tikt de elektrische pomp voor het bedrag van 18,99 euro op de kop. 

Lowlands 2022, korting, gadgets
Pompen maar! (Afbeelding: Bol)

Veel plezier dit weekend!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen