Lupin scoort enorm succesvolle cijfers en komt in bijzonder rijtje

Films & Series Jeroen Kraak 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Geniet je van Lupin? Dan ben je zeker niet de enige. De serie scoort enorm goede cijfers op Netflix en komt daarmee in een bijzonder rijtje.

Hoewel Lupin pas sinds 8 januari is te zien, komt het nu al in het rijtje van de meest succesvolle Netflix-series ooit. De voorspellingen van de series zijn dan ook zeer rooskleurig en dat is bijzonder te noemen, aangezien het geen Engelstalige serie is.

Lupin is een enorme hit

Een van de manieren voor Netflix om het succes van een serie te meten is om te kijken hoeveel huishoudens een productie bekijken in de eerste 28 dagen. Hoewel Lupin nog maar 11 dagen is te zien, heeft de streamingdienst al een verwachting berekend voor dat getal. Netflix gaat er van uit dat 70 miljoen huishoudens naar de serie gaan kijken in die eerste maand.

Lupin is een enorme hit op Netflix. De serie staat op nummer 1 in Brazilië, Vietnam, Argentinië, Duitsland, Spanje, Italië, Polen, De Filipijnen, Zweden en nog veel meer andere landen. Ook in ons eigen land weet de serie de toppositie te bereiken. Dat is niet zo raar want de serie scoort qua cijfers zowel goed bij de pers als bij het brede publiek. Van ons kreeg de serie een 9.

Omar Sa is blij

Toch kan Lupin nog veel verder groeien, aangezien de serie nu ook trending is in andere grote landen als Spanje, De Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De cijfers kunnen dus nog verder oplopen. Ook moet het tweede deel van seizoen nog op Netflix verschijnen.

Acteur en hoofdrolspeler Omar sa is hartstikke blij laat hij op Twitter weten; “70 miljoen, dat is bizar! Ik ben zo trots dat Lupin de eerste Franse Netflix original is die internationaal zoveel succes heeft! Dit was allemaal niet mogelijk zonder jullie. Dankjulliewel!”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen