Alle nieuwe Marvel-content die is aangekondigd tijdens Disney+ Day

Films & Series Jeroen Kraak 12 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Het is Disney+ Day en dus kondigt het bedrijf flink veel nieuwe content aan. In een speciale video showt het al het nieuws van Marvel.

Het afgelopen jaar zagen we al flink wat Marvel-content op Disney+. Zo zagen we onder andere WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Binnenkort is het de beurt aan Hawkeye, maar er komt nog veel meer aan. Disney toont in een speciale video op haar streamingdienst nieuwe beelden van verschillende bekende Marvel series en er komen ook een aantal nieuwe titels aan.

Ms. Marvel teaser

Gisteren brachten we al het nieuws dat Ms. Marvel is uitgesteld. Nu weten we ook precies tot wanneer. De serie komt aankomende zomer naar Disney+. Dat is niet het enige nieuws, want Marvel heeft ook een teaser laten zien. We zien daarbij ook dat haar islamitische achtergrond een rol van betekenis speelt.

Echo komt eraan

Een van de grootste aankondigingen van Disney+ vandaag is de Marvel-serie Echo. Helaas is er nog niet heel veel over te vertellen, aangezien deze titel nog in het begin van het productieproces zit. Echo is een spinoff van Hawkeye en de hoofdrol is voor Alaqua Cox die Maya Lopez speelt.

Echo Marvel Disney+
Echo komt eraan! (Afbeelding: Disney)

Eerste beelden She-Hulk

Over nieuwe logo’s gesproken: ook She Hulk komt eraan. Tijdens Disney+ Day zien we voor het eerst een teaser van de serie. Zo hebben we eindelijk een beeld over de groene vrouwelijke superheld. De show krijgt 10 afleveringen en richt zich over Bruce Banners nichtje: Jennifer Walters.

Eerste teaser voor Moon Knight

We zien niet alleen She-Hulk voor het eerst. Ook zien we eindelijk beelden van een andere nieuwe Marvel-held op Disney+: Moon Knight. In de trailer zien we Oscar Isaac die behoorlijk met zichzelf lijkt te worstelen. Dat is niet zo gek aangezien hij verschillende persoonlijkheden heeft. De serie zie je vanaf 2022 op Disney+.

Een hart voor Ironheart

Goed, we wisten al een tijdje dat Ironheart naar Disney+ zou komen, maar de show heeft nu ook een nieuw logo gekregen. Daarop zien we – verrassend – een ijzeren hart. Iron Heart volgt het verhaal van tiener Riri Williams die haar eigen Iron Man-pak probeert te maken. De Marvel-show komt waarschijnlijk in 2023 naar Disney+.

Ironheart Disney+ Marvel
Ironheart (Afbeelding: Disney)

Secret Invasion

Het is geen groot geheim dat Marvel’s Secret Invasion eraan komt. Vandaag kondigt Disney+ de serie ook aan. De hoofdrol is voor Samuel L. Jackson die natuurlijk weer in de huis kruipt van Nick Fury. Hij gaat op zoek naar een groep Skrulls die al jaren op aarde infiltreert.

Secret Invasion Marvel
Secret Invasion (Afbeelding: Disney)

Agatha krijgt een eigen serie

We hebben Agatha allemaal leren kennen tijdens WandaVision, maar wie is deze schurk nu echt? Voor deze serie keer Jac Schaefer terug als schrijver en is de hoofdrol natuurlijk voor Kathryn Hahn. Wanneer de serie naar Disney+ komt is helaas nog niet bekend.

Agatha House of Harkness Disney+
Agatha komt terug! (Afbeelding: Disney)

X-Men op Disney+

We wachten al heel lang op het moment dat de X-Men hun stappen gaan zetten in het MCU. Nu komen ze in ieder geval naar Disney+ in een nieuwe animatieserie. De productie is een reboot van de animatie uit 1992. De serie heeft nu nog de naam X-Men ’97 en moet ergens in 2023 op Disney+ verschijnen.

Spider-Man krijgt een eigen animatieserie

Niet alleen de X-Men krijgen een eigen animatieserie, hetzelfde geldt voor Marvel’s Spider-Man. Veel is nog niet over de serie bekend en het heeft ook nog geen releasedatum. Hopelijk krijgen we hierover binnenkort een update.

Marvel Zombies

Zombies en Marvel? Ja echt! Marvel Zombies volgt een nieuwe generatie helden tijdens een zombie apocalyps. We hebben al een eerste glim kunnen opvangen tijdens What If…? en deze serie lijkt in dezelfde stijl verder te gaan. Tijdens de presentatie van Disney+ liet de streamingdienst ook weten dat er een tweede seizoen van What If…? komt.

Marvel Zombies
Marvel Zombies (Afbeelding: Disney)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen