Marvel-duo gaat de show stelen in Apple TV+ film ‘Ghosted’

Films & Series Mark Hofman 30 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Apple TV+ zorgt ervoor dat een heerlijke Marvel-duo weer herenigd wordt. De streamingdienst haalt Scarlett Johansson en Chris Evans binnen voor de film ‘Ghosted’.

Er is op dit moment erg weinig bekend over de aankomende film, al weten we wel welke personen erbij betrokken zijn. En wat dat betreft staat er iets heel moois op ons te wachten.

Marvel-duo herenigd op Apple TV+

Chris Evans en Scarlet Johansson spelen beide de hoofdrol in de nieuwe Apple TV+ film ‘Ghosted’. Wat deze romantische actiefilm precies te bieden heeft is nog niet bekend. Wel weten we dat ‘Ghosted’ geregisseerd wordt door Dexter Fletcher, de man achter de film Rocketman. Daarnaast zijn ook Paul Wernick en Rhett Reese betrokken. De schrijvers, die voornamelijk bekend als de schrijvers van Deadpool, zullen het script van de film verzorgen.

Captain America Marvel Avengers Endgame
Kapitein Amerika (Afbeelding: Marvel Studios)

Chris Evans staat in het Marvel Universum het beste bekend om zijn rol als Captain America. Al is dat niet het eerster personage dat hij tot leven bracht in de franchise. In 2005 speelde hij de rol van The Human Torch in Fantastic Four. Scarlett Johansson maakte in 2008 haar debuut in het Marvel-universum. In de film Iron Man was zij voor het eerst te zien als Natascha Romanoff die beter bekend staat als Black Widow.

De twee acteurs hebben het Marvel Universum op dit moment los gelaten, maar slaan dus wel weer de handen ineen voor de nieuwe titel op Apple TV+.

Jon Stewart maakt ook zijn debuut

Apple TV+ lijkt steeds meer bekend namen naar zijn streamingdienst te halen. Zo werd vandaag ook bekend dat Jon Stewart zijn eigen programma krijgt. The Problem With Jon Stewart zorgt ervoor dat de geliefde Amerikaanse Komiek, die op Comedy Central uitstekend wordt vervangen door Trevor Noah, eindelijk terugkomt.

Apple TV+ onthult releasedatum van The Problem With Jon Stewart

Benieuwd wat hij precies gaat doen op Apple TV+ en wanneer dat dan ook daadwerkelijk te zien is? Lees dan zeker even het artikel dat Jeroen er eerder vandaag over schreef.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen