PlayStation 5 gemist? BCC geeft gamers een goede kans!

Games Jelle van Es 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Langzaam maar zeker gaat het de goede kant op met het aanbod van de PlayStation 5. Nee, de winkel inlopen en hem daar aan schaffen, dat is niet mogelijk, maar je krijgt wel steeds meer kansen.

En als het je niet gelukt is om een PlayStation 5 te scoren, dan zijn de woekerprijzen van de spelcomputer op Marktplaats ook minder hoog dan voorheen. Toch is het het beste om hem direct via de winkel te kopen. Wat dat betreft geeft BCC je nu een nieuwe kans om er één te scoren.

Scoor een PlayStation 5 bij de BCC

Waar webwinkels aan het begin vooral gewoon met een kale PlayStation 5 voor een adviesprijs aankwamen zetten, daar willen de bedrijven tegenwoordig duidelijk een slaatje slaan uit het beperkte aanbod. Daarom wordt zo’n spelcomputer in een bundel verkocht en krijg je er voor een meerprijs een paar accessoires bij. En dan is het maar de vraag of je daar echt iets aan hebt. Toch kun je op die manier alsnog goedkoper uitzijn dan wanneer je op Marktplaats je slag probeert te slaan.

PlayStation 5 1 Ps5
De PlayStation 5 (Afbeelding: Sony)

De eerste PlayStation 5-bundel die BCC aanbiedt kost 539,97 euro. Daarvoor krijg je een extra DualSense-controller, een zwarte, ter waarde van zo’n 65 euro en een Steelseries Arctis 3 headset ter waarde van zo’n 70 euro. Je krijgt dus geen korting op die producten en dan is het maar zien dat je er iets aan hebt. Een extra controller is op zich wel fijn, aangezien je die waarschijnlijk toch wel koopt om samen te gamen.

Disk-bundel

De tweede bundel kost 714,96 euro. Dan krijg je wel een PlayStation 5 Disk Edition, van 500 euro. De andere 214,96 euro betaal je dan voor andermaal een tweede controller (een witte in dit geval), dezelfde headset van Steelseries en de game Ghost of Tsushima Director’s Cut die zo’n 75 euro kost. Die game is overigens wel de moeite waard, maar op deze manier wordt het wel een dure grap. En dan is alsnog de kans klein dat je hem scoort. Maar niet geschoten is natuurlijk altijd mis!

Ghost of Tsushima Director’s Cut: nog beter op de PlayStation 5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen