Marvel haalt grote ster Mandalorian en The Last of Us binnen

Films & Series Jeroen Kraak 16 nov 2023
Leestijd: 3 minuten

Pedro Pascal is een van de meest gewilde acteurs in Hollywood. Hij stal eerder al de show in The Mandalorian, The Last of Us en Narcos. Nu hoopt Disney dat hij ook Marvel uit het slop trekt.

Dat het weleens beter is gegaan met Marvel en Disney, is een understatement. Veel Marvel-series en -films weten de echte fans niet meer te overtuigen. De hoop is nu gevestigd op de oude bekenden zoals Deadpool en Fantastic Four, die naar het Marvel Cinematic Universe (MCU) komen. Om dat tot een succes te maken, haalt het nu Pedro Pascal binnen, die je natuurlijk kent uit The Mandalorian en The Last of Us.

Van The Mandalorian en The Last of Us naar Marvel’s Fantastic Four

Pedro Pascal heeft een van de meest volle agenda’s in Hollywood. Toch heeft hij wat tijd vrij weten te maken omdat de acteur niet zal terugkeren in The Mandalorian. Desondanks zijn er nog genoeg projecten. Zo zien we hem natuurlijk terug in het tweede seizoen van The Last of Us en verschijnt hij de komende jaren nog in negen verschillende films en series, waaronder Gladiator 2.

Toch is de nieuwste aankondiging misschien wel de meest bijzondere. Na deel te hebben uitgemaakt van het Star Wars-universum en de Game of Thrones-wereld, komt Pedro Pascal nu ook in het MCU, meldt Variety. Niet als Mandalorian zelf overigens, in een cross-over, maar als Reed Richards, oftewel Mr. Fantastic. Hij maakt daarmee deel uit van The Fantastic Four. Opvallend, aangezien eerder nog Adam Driver en Penn Badgley de twee favorieten waren voor die rol.

Hoewel Disney nu bijna alle rechten van Marvel bezit, was dit niet altijd het geval. Een groot gedeelte, zoals Deadpool en The Fantastic Four, hoorde bij 21th Century Fox. Door de overname van een aantal jaar geleden horen ze nu echter ook bij The House of Mouse en kunnen dus ook deze helden geïntroduceerd worden in het MCU.

Omdat de laatste Marvel-series en -films op een enkeling na niet aan de verwachtingen hebben kunnen voldoen, wordt er flink uitgekeken naar Deadpool en Fantastic Four, die het MCU van een nieuw elan moeten laten zien. Het kan daarom Pedro Pascal goed gebruiken, aangezien de acteur zeer geliefd is na The Mandalorian en The Last of Us.

Marvel haalt grote ster Mandalorian en The Last of Us binnen
Pedro Pascal met Bella Ramsey in The Last of Us. (Afbeelding: HBO)

Dit kun je verwachten van Pedro Pascal in Fantastic Four

Fantastic Four heeft alle ingrediënten om een succes te worden, ondanks dat de vorige films tegenvielen. Marvel heeft Matt Shakman als regisseur binnengehaald. Hij was eerder verantwoordelijk voor WandaVision, een van de Marvel-series op Disney+ die wél goed is ontvangen.

Mandalorian– en The Last of Us-ster Pedro Pascal is niet de enige ster die we terugzien in Fantastic Four, want er gaan flink wat namen rond. Zo zijn er hardnekkige geruchten dat The Crown-ster Vanessa Kirby de rol van Sue Storm op zich zal gaan nemen. Overigens waren er eerder geruchten dat Margot Robbie Sue Storm zou spelen, maar die lijken alweer verwaterd.

Wat we kunnen leren van de Amerikaanse verandering van HBO Max naar Max

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen