Mega Deals bij Mediamarkt: 5 magistrale gadgets met lekkere korting

Deals Mark Hofman 3 mei 2023
Leestijd: 4 minuten

Het verzamelen van toffe gadgets kan al snel een hele dure hobby worden. Daarom is het prettig om te zien dat winkels als MediaMarkt ervoor zorgen dat je ze vrij goedkoop op de kop kunt tikken. Althans, goedkoper dan normaal.

Al helemaal nu het deze week met de Mega Deals komt. Tot en met zondag 7 mei gooit de winkel verschillende toffe apparaten in de aanbieding. Maar wat zijn nu de beste?

Mediamarkt stunt met dikke korting op 5 gadgets

De volgende 5 apparaten en gadgets zijn met een leuke korting op de kop te tikken en dus goedkoper dan normaal:

#1 Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 is een heerlijke Android-telefoon. Zeker voor mensen die zin hebben in een goede smartphone, maar niet te veel geld willen betalen aan (voor hen) onnodige poespas.

Een 6.4-inch beeldscherm, de Exynos 1380-chip met 8GB aan werkgeheugen en het triplecamerasysteem bieden genoeg om uit de voeten te kunnen. De optie voor 256GB aan opslagcapaciteit, 5000mAh batterij en ingang voor een microSD-kaart (tot 1 TB) maken het af.

MediaMarkt stunt deze week met Mega Deals en geeft aardig korting op de Samsung Galaxy A54. Je tikt ‘m op dit moment niet voor 549 euro, maar voor 489 euro op de kop!

Samsung stunt met machtige nieuwe Android-telefoons voor weinig
A54 in volle glorie (Afbeelding: Samsung)

#2 Kobo Clara 2E bij Mediamarkt

Wie zin heeft om zijn Samsung-smartphone aan de kant te leggen en even rustig een boek te lezen, die hoeft daar niet per se een papieren boek voor te hebben. De e-reader is anno 2023 nog altijd een ijzersterk alternatief. Zeker als we naar de Kobo Clara 2E kijken.

Dit specifieke model is voorzien van een 6-inch beeldscherm en 16GB aan opslagcapaciteit. Dat is voldoende opslag om, mocht je het echt willen, ongeveer 12.000 e-books erop te bewaren. Het beeldscherm zorgt voor comfort, de batterij gaat in de juiste omstandigheden wekenlang mee.

MediaMarkt geeft twintig euro korting op dit specifieke model. Je haalt hem dus niet voor 149 euro, maar voor 129 euro in huis.

Mega Deals bij Mediamarkt: 5 magistrale gadgets met lekkere korting
(Afbeelding: Kobo)

#3 Google Chromecast 4K

Niet iedere televisie is slim en niet ieder besturingssysteem is prettig. Wat dat betreft is de Google Chromecast 4K, inclusief Google TV, een uitkomst. Je steekt het apparaat in de HDMI-ingang van je televisie en geniet van alle content die je kunt streamen.

De bijbehorende afstandsbediening maakt het plaatje compleet en zorgt dat je door de uiterst overzichtelijke interface kunt zoeken. Een interface die trouwens je kijkgedrag goed in de gaten houdt en je de aanbevelingen geeft die je nodig hebt.

Normaal gesproken kost de Google Chromecast je 69,99 euro, maar deze week haal je ‘m al voor 59 euro in huis.

Google Chromecast Mediamarkt
Je stopt ‘m heel makkelijk in je televisie. (Afbeelding: Google)

#4 Acer Nitro bij Mediamarkt

Een goede gamingmonitor kan nooit kwaad. Zeker niet als je geen zin hebt om bakken met geld uit te geven voor een dure televisie of behoefte hebt aan een hoge verversingssnelheid. De Acer Nitro is wat dat betreft een schot in de roos.

Het model van Acer heeft dan wel geen 4K-resolutie (1920 x 1080), maar komt wel met een verversingssnelheid van 144Hz. Voldoende om vlekkeloos door je games te vliegen en volle bak te genieten van een pittig potje gamen.

De Acer Nitro kost je doorgaans 239 euro, maar is bij Mediamarkt nu te koop voor 169 euro.

Mega Deals bij Mediamarkt: 5 magistrale gadgets met lekkere korting
(Afbeelding: Acer)

#5 Koenic KAC Airco

We zitten in Nederland met smart te wachten op het heerlijke zomerweer, maar het laat nog wel een beetje op zich wachten. Klinkt dus wellicht gek om nu een airco aan te schaffen, maar het is eigenlijk best wel een goed idee.

Kans dat jij komende zomer geen hand meer kan leggen op het product is vrij groot, dus kun je er maar beter vroeg bij zijn. Gewapend met voldoende vermogen om ruimtes tot 29 vierkante meter te koelen, een handige afstandsbediening én lekker geprijsd.

De Koenic KAC Airco tik je op dit moment voor slechts 222 euro op de kop!

Mega Deals bij Mediamarkt: 5 magistrale gadgets met lekkere korting
(Afbeelding: Koenic)

Meer deals bij WANT

We zijn bij WANT gek op technologie, maar we weten ook als geen ander dat het een dure hobby kan zijn. Daarom houden we dagelijks het web goed voor je in de gaten om de tofste producten met korting op te sporen.

Naast de bovenstaande artikelen hebben we deze week ook weer de Aldi, Lidl, Action en Kruidvat helemaal leeggeplukt. Logisch, want er zijn weer heerlijke gadgets in de aanbieding. In het onderstaande artikel vertellen we je meer!

Lidl stunt met elektrische fiets, Aldi helpt je tegen de warmte

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen