Ideaal high-end koffiezetapparaat 250 euro goedkoper bij Mediamarkt

Deals Jeroen Kraak 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Koffie is voor veel mensen een eerste levensbehoefte. Als je dan toch een bakkie drinkt, wil je dat in stijl doen. Helaas betaal je voor een goed koffiezetapparaat flink, maar nu kan het goedkoper dankzij deze DeLonghi bij Mediamarkt.

MediaMarkt heeft deze maand speciale advent-deals. Die houden we bij WANT extra goed in de gaten, want soms zit er een echte topper tussen. Zo scoor je vandaag een koffiezetapparaat van DeLonghi extra voordelig.

DeLonghi is een van de betere merken als het gaat om koffiezetapparaten. Het merk heeft naast gewone modellen ook echte toppers in huis. De Dinamica Plus, die je nu bij MediaMarkt scoort, hoort zeker in de laatste categorie. Er is deze week echter ook een goedkopere in de aanbieding.

Het DeLonghi koffiezetapparaat bij MediaMarkt

Naast de DeLonghi Dinamica er ontzettend stijlvol uitziet, maakt het voor jou het perfecte kopje koffie. Het koffiezetapparaat heeft een maximaal vermogen van 1450 W en een pompdruk van 15 bar. Binnenin is ruimte voor 1,8 liter water, 1 liter melk en 250 gram bonen.

Die bonen worden pas vlak voor het brouwen gemalen. Zo is je koffie extra vers. Je kunt er ook voor kiezen om ‘gewone’ gemalen koffie te gebruiken. Doordat je ook al melk toevoegt in dit koffiezetapparaat, hoef je geen aparte melkopschuimer te kopen bij Mediamarkt.


Voor die melk maakt het koffiezetapparaat van DeLonghi gebruik van de LatteCrema Hot Technology. Hierdoor kies je zelf of je het schuim compact, romig of licht wilt.

Nog meer keuze

Bij de koffie is er trouwens nog veel meer keuze. Je kunt bij dit model bij MediaMarkt kiezen uit 24 verschillende drankjes. Daar zitten bekende namen tussen zoals cappuccino en americano, maar ook galão, verlengde en zelfs iced coffee.

Die verschillende drankjes selecteer je heel eenvoudig via het touchscreen op het apparaat. Daarop is het ook heel makkelijk om profielen te maken. Hierbij krijg je per profiel de favorieten te zien en pas je ze simpel zelf aan.

Helaas zijn koffiezetapparaten zoals deze niet goedkoop. Normaal gesproken betaal je voor dit model van DeLonghi 949 euro bij MediaMarkt. Alleen vandaag heb je ‘m op de website of in de winkel voor 699 euro. Nog steeds prijzig, maar je kunt die 250 nu wel in je eigen zak steken.

Lidl duwt met steelstofzuiger perfect Dyson-alternatief in de aanbieding

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen