Wie een Dyson wil kan vandaag goedkoop z’n slag slaan bij MediaMarkt

Deals Jeroen Kraak 29 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Als we het hebben over stofzuigers, is Dyson een van de bekendste merken. Mediamarkt heeft nu echt een goede deal als je een krachtig apparaat van dit merk zoekt.

Stofzuigen is een van de meest vervelende klusjes in huis. Hoe vaak je je huis ook stofzuigt, het stof komt altijd terug. Dan kun je het klusje maar beter zo snel mogelijk achter de rug hebben. Mediamarkt helpt je daar deze week bij.

De winkel heeft deze week een Dyson V15 in de aanbieding. Deze stofzuiger is enorm krachtig. Logischerwijs betaal je daar normaal gesproken de hoofdprijs voor. Maar deze week scoor je echter een flinke korting bij Mediamarkt.

Dit is de Dyson V15 stofzuiger

De Dyson V15 heeft een maximaal vermogen van 240 W, wat dus flink meer is dan bijvoorbeeld de V12 en V11 van het merk. Dat betekent dus dat je minder moeite hoeft te doen om al het vuil op te zuigen en dat scheelt je weer een hoop tijd. Tijd die je wél kan besteden aan leuke dingen zoals het kijken van een Netflix-serie of genieten van het iets betere weer.

De Dyson V15 heeft een maximaal stofreservoir van 0,76 liter. Je kunt er dus flink wat vuil mee wegzuigen. Bovendien heeft deze stofzuiger een maximale accuduur van 60 minuten.

Mediamarkt geeft flinke korting op Dyson stofzuigers
2-in-1. (Afbeelding: Dyson)

Maar het werk wordt je nog veel gemakkelijker gemaakt. Deze stofzuiger van Dyson heeft een slimme piezosensor. Hiermee wordt stof meteen gedetecteerd en vervolgens op een LCD-scherm getoond, zodat je precies ziet waar het vuil is.

Het fijne aan Dyson is dat je de bovenkant simpel van de steel haalt. Hierdoor is je stofzuiger ideaal te gebruiken als kruimeldief, zodat je makkelijk bij de moeilijkste plekjes kunt komen.

Nu goedkoper bij Mediamarkt

Bij deze Dyson V15 krijg je ook een Fluffy Optic-vloerzuigmond. Nee, dit betekent niet dat hij je cavia opzuigt. Deze zorgt ervoor dat je twee keer zoveel microscopisch vuil opzuigt dan bij de reguliere versie.

Zoals gezegd is de Dyson V15 flink goedkoper bij Mediamarkt deze week. Je betaalt er nu 499 euro voor in plaats van 749 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen