Coolblue brengt je in nieuwe realiteit met korting op Meta Quest 2

Deals Jeroen Kraak 12 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Er zijn al jaren VR-brillen op de markt te krijgen, maar het lijkt wel alsof het balletje nu echt gaat rollen. Dat komt door geruchten dat Apple bezig is met een eigen variant, maar ook zeker met de ontwikkeling die de Meta Quest 2 heeft doorgemaakt. Coolblue geeft je de ultieme kans dit zelf te ontdekken.

Afhankelijk zijn we er nog niet van, maar de techwereld zit het nut van de VR-bril inmiddels wel in. Virtual Reality wordt door vele gezien als een gimmick die té prijzig is om een serieuze kans te geven. De Meta Quest 2 bewijst lichtelijk het tegendeel en geeft je de kans het spelletje mee te spelen. Want heel erg duur hoeft niet niet te zijn, aangezien de headset nu goedkoper is bij Coolblue.

Dit is de Meta Quest 2

Hoewel de Meta Quest 2 al sinds eind 2020 op de markt is, is het nog steeds een ideaal instapmodel voor mensen die kennis willen maken met VR. Het mooie is dat je deze headset zonder computer kunt gebruiken. Bij de nieuwe PlayStation VR 2, die ook nog eens duurder is, is dat niet mogelijk.

De Meta Quest 2, die in de aanbieding is bij Coolblue, heeft een totale opslagcapaciteit van 128 GB, waardoor je er dus makkelijk een aantal games op zet. Met een resolutie van 3663 bij 1920 pixels heb je zeker geen verkeerd beeld. Met een verversingssnelheid van 120 Hz zie je alles ook nog eens een keer heel soepel.

De camera’s op de VR-bril scannen je omgeving, waardoor deze precies zien hoe je beweegt. Dat zie je weer terug op de schermen voor je ogen. Zelfs bewegingen zoals springen, draaien of bukken weet hij te herkennen. Games spelen met de Meta Quest 2 zorgt voor een hele nieuwe ervaring.

Of dat een prettige ervaring is laten we aan jou over.

Scoor de VR-headset extra voordelig bij Coolblue

Naast de Meta Quest 2 krijg je ook een Bril Spacer en twee controllers geleverd. Je hoeft er dus helemaal niets meer bij te kopen.

Meta Quest is de ideale bril om je VR-avontuur goedkoop te starten
Tijd voor actie. (Afbeelding: Meta)

Normaal kost de Meta Quest 2 449 euro, maar nu heb je ‘m bij Coolblue voor 399 euro. Dat scheelt dus zo’n 50 euro die je kunt besteden aan nieuwe games op het apparaat.

Xiaomi zoekt tijdens MWC 2023 al de concurrentie met Apple’s VR-headset

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen