De perfecte Netflix-vervanger voor fans van vage popcultuur

Films & Series Lucas van de Wetering 29 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Night Flight Plus is het perfecte Netflix-alternatief als je houdt van aparte en oude popcultuur films. En het is nog eens goedkoper ook.

Night Flight, het is voor veel mensen geen bekende naam. Het was namelijk een zender in de Verenigde Staten in de jaren ’80. Op dit medium kon je bijna alles tegenkomen; van muziekvideo’s, tot slechte horrorfilms, tot cartoons en documentaires over reggae.

Maar Night Flight probeert nu een comeback te maken en wil gaan concurreren met streamingsdiensten zoals Netflix en Amazon Prime Video. Night Flight Plus is nu veranderd in een app en online platform, en hij is perfect als je houdt van vage films uit de jaren ’70, ’80 en ’90 of muziekvideo’s.

Night Flight Plus is de nieuwe Netflix, soort van

Ben je nou echt een groot fan van oude en aparte films? Dan is Night Flight Plus misschien wel wat voor jou. De streamingdienst staat vol met indie komedies, drama’s en horrorfilms die je op niet veel andere plekken kan bekijken. Op Netflix kan je deze films bijvoorbeeld niet zien.

Ook is Night Flight Plus niet duur. Je betaald voor de streamingsdienst 5,99 euro per maand, hiermee je toegang krijgt tot 980 verschillende titels. Dit is goedkoper dan veel andere streamingsdiensten zoals Netflix. Je kan er ook voor kiezen om het jaarlijks te betalen. Als je hier voor kiest ben je 49,99 euro kwijt, maar wel met een zeven dagen proefperiode.

De perfecte Netflix-vervanger voor fans van vage popcultuur
Hobgoblins (1988) (Afbeelding: American Cinema Marketing)

Pop-culture fans opgelet

Night Flight Plus heeft, net als Netflix, alles opgedeeld in verschillende categorieën. En het zijn er redelijk wat. De categorieën verschillen van retro horror, tot cult favorites, tot commercials en muziekvideo’s. Er zijn maar liefst 77 verschillende categorieën op de streamingsdienst om uit te kiezen.

De films die te vinden zijn op Night Flight Plus zijn totaal anders dan de content die je vindt op andere streamingsdiensten zoals Netflix. Zo staan er geen films op zoals Damsel of Superbad, maar eerder films zoals Slave of the Cannibal God of The Velocipastor.

Night Flight Plus is zeker een unieke streamingsdienst. Vooral als je denkt dat je bijna alle films al wel hebt gezien, dan weet ik bijna zeker dat Night Flight Plus je het tegendeel weet te bewijzen. Night Flight Plus is ideaal als je klaar bent met normale films en een keer wil lachen om vage oldies.

Netflix, Videoland en Disney+: Dit zijn de populairste series op dit moment

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen