WANT2SEE: knallen met Rambo en lachen met Lama’s

Films & Series Jeroen Kraak 22 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuwe week, nieuwe kansen. Niet alleen in het dagelijkse leven, maar ook op de streamingdiensten. Er zijn weer voldoende films en series te zien, dus zet WANT-redacteur Jeroen Kraak de toppers voor je op een rij. Dit is wat o.a. Netflix, Disney+ en HBO Max je bieden in week 34.

Het is de week van een van de grootste series van het jaar. We hebben het dan ook veelvuldig gehad over House of the Dragon. Toch is er deze week nog veel meer nieuws op de verschillende streamingdiensten als Netflix en Disney+. Wij zetten ze speciaal voor jou op een rij zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Actie en veel lachen op Netflix en Amazon Prime Video

Waarschijnlijk zal je het de aankomende week met je vrienden en collega’s alleen maar hebben over House of the Dragon, maar er is nog veel meer om te genieten. Aangezien er maar één aflevering van de HBO Max-titel uitkomt, heb je bovendien ook nog voldoende tijd. Probeer de vijf onderstaande series en films eens! Je ziet ze op Netflix, Videoland, Apple TV+ en Amazon Prime Video.

De heerlijke Netflix-feature die het goedkopere abonnement niet biedt

#1 Running with the Devil: The Wild World of John McAfee | Netflix | 24 augustus

John McAfee was een flamboyante zakenman die zelfs meerdere keren meedeed aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Het best ken je waarschijnlijk zijn antivirusprogramma McAfee. In 2020 werd de Amerikaan aangehouden in Spanje op verdenking van belastingfraude. Enkele uren nadat zijn uitlevering naar de Verenigde Staten werd goedgekeurd, werd hij dood aangetroffen in zijn cel. Zijn dood leidde tot meerdere complottheorieën. In deze nieuwe Netflix-documentaire zien we het hele leven van de software-pionier voorbijkomen.

#2 Samaritan | Amazon Prime Video | 26 augustus

Is die man nog steeds niet met pensioen? Dat is de vraag die ik elke keer heb als ik zie dat er een nieuwe film met Sylvester Stallone wordt aangekondigd. Hij is inmiddels 76 jaar, maar hij weet nog steeds te schitteren in menig actiefilm. We kennen hem natuurlijk als Rambo en Rocky, maar dit keer zien we hem als Joe Smith. Hij is een held die zich al jarenlang verborgen hield. Nu de criminaliteit toeneemt in de stad wil zijn 13-jarige buurjongen hem uit zijn schuilplaats lokken om de stad te beschermen. Je verwacht de film misschien op Netflix, maar hiervoor moet je toch echt naar Amazon Prime Video.

#3 TAFKAL | Videoland | 26 augustus

Na een jarenlange afwezigheid zijn de Lama’s weer terug in de oude samenstelling. We zien Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben van der Meer onder leiding van Patrick Lodiers weer de meest grappige improvisaties doen. Beroemde spellen zoals De Doventolk, Het Moordspel en Verboden te Lachen komen weer langs. Gasten zijn onder andere Miljuschka Witzenhausen, Estavana Polman en Willie Wartaal. Er komt wekelijks een nieuwe aflevering op Videoland.

#4 SEE | Apple TV+ | 26 augustus

SEE is terug voor het derde en laatste seizoen op Apple TV+. De serie speelt zich af in een brute en primitieve toekomst waar de mens zijn zicht is verloren. In het derde seizoen zien we Jason Momoa weer terug. Hij komt in actie als een wetenschapper een nieuwe en verwoestende vorm van wapens ontwikkelt die de toekomst van de mensheid bedreigt. Naast Momoa zien we ook onze eigen Nederlandse Sylvia Hoeks. Wat de serie echt bijzonder maakt is dat er in de cast en crew mensen zijn die daadwerkelijk blind of slechtziend zijn.

#5 Me Time | Netflix | 26 augustus

Wanneer een thuisblijvende vader voor het eerst in jaren tijd heeft voor zichzelf terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn, maakt hij opnieuw contact met zijn voormalige beste vriend. Het wordt een wild weekend dat zijn leven bijna op zijn kop zet. Verwacht vooral veel te lachen want de twee hoofdrolspelers van deze Netflix-film zijn niemand minder dan Kevin Hart en Mark Wahlberg.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen