WANT2SEE: Netflix dropt oude bekende en dikke Marvel-knaller op Disney+

Films & Series Jeroen Kraak 5 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Een nieuwe week zorgt weer voor flink veel nieuwe series op Netflix, Disney+ en alle andere streamingdiensten. WANT-redacteur Jeroen Kraak zet voor jou de toppers op een rijtje zodat je helemaal niet meer hoeft te zoeken.

We hebben inmiddels zoveel streamingdiensten op de markt dat het onmogelijk is om alles te kijken. Je zal dus echt keuzes moeten maken. Dat kost je natuurlijk een hoop werk, maar het kan veel simpeler. In dit artikel licht ik voor jou de grootste releases uit van alle streamingdiensten. Je ziet dus de toppers deze week van HBO Max, Disney+ en Netflix.

Nieuwe series op Netflix en Disney+

Het is een mooie week op de streamingdiensten. Zo komt Disney+ Day eraan waardoor je extra veel ziet op het platform. Daarnaast is er een toptitel terug op Netflix die je niet wil missen.

Rick & Morty (seizoen 6) | HBO Max | 5 september

Rick & Morty zijn al jarenlang een hit. Waarschijnlijk keek je de animatieserie al op Netflix, maar tegenwoordig vind je de nieuwste afleveringen op HBO Max. In deze Emmy-winnaar van Adult Swim zie je een gestoorde geniale geleerde en zijn verlegen kleinzoon. Samen reizen ze het universum door om allerlei gevaarlijke avonturen te beleven.

Lukt het ze om zichzelf uit het slop te trekken of worden ze verzwolgen door een zee van pis of zorgen de dinosaurussen voor een vroegtijdig einde? Zoals je hoort, wordt het weer absurd.

Thor: Love and Thunder | Disney+ | 8 september

8 september is het Disney+ Day en dat betekent dat de streamingdienst flink wil uitpakken. Op die dag kun je waarschijnlijk een aantal nieuwe trailers en aankondigingen verwachten. Daarnaast pakt Disney+ ook op het platform uit. Zo kun je op die dag genieten van de Marvel-film Thor: Love and Thunder.

Zelf was ik zeer enthousiast over de film omdat het flink over de top is. Maar goed, misschien zegt dat wel iets over mijn gevoel voor humor. Thor gaat opzoek naar innerlijke vrede. Zo makkelijk gaat dat niet omdat Gorr the Butcher opduikt. Hij heeft het op alle goden voorzien. Lukt het samen met zijn ex Jane Foster om de wereld te beschermen.

Pinocchio | Disney+ | 8 september

In tegenstelling tot Thor: Love and Thunder, is deze film niet eerst in de bioscoop uitgekomen. Pinocchio is een live-action hervertelling van het beroemde sprookje. Net zoals The Lion King en Aladdin zie je het verhaal zoals je het nog nooit gezien hebt.

Disney heeft er een echte sterrencast voor binnen gehengeld. Tom Hanks speelt de rol van Geppetto, de houtsnijder die Pinocchio (Benjamin Evan Ainsworth) bouwt en behandelt alsof het zijn eigen zoon is. Joseph Gordon-Levitt is Jiminy Cricket, die dient als Pinocchio’s gids en tevens zijn “geweten” is.

Mike | Disney+ | 8 september

Deze achtdelige serie belicht de turbulente ups en downs van Tysons bokscarrière en persoonlijke leven. Van wereldwijd geliefd atleet tot een paria en weer terug. Met Mike Tyson als middelpunt belicht deze serie klasse en discriminatie in Amerika, de macht van de media, vrouwenhaat, de welvaartskloof, de belofte van de American Dream en onze eigen rol in het vormgeven van Mikes verhaal.

Cobra Kai (seizoen 5) | Netflix | 9 september

Cobra Kai is een van de meest geliefde series op Netflix. Het is een echte throwback naar de ‘80’s aangezien dit de opvolger is van de Karate Kid-films. Tientallen jaren na hun gevecht in het All Valley Karate Tournament worden Daniel LaRusso en Johnny Lawrence opnieuw rivalen in de vechtsport. Dit keer zijn ze echter wel van middelbare leeftijd en is de wereld om hun heen erg veranderd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen