Jennifer Lopez verandert in brute terminator in nieuwe Netflix-film

Films & Series Lucas van de Wetering 25 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

In de nieuwe trailer van de Netflix-film Atlas, combineert Jennifer Lopez AI, Terminator en Titanfall om het menselijk ras te redden.

De eerste echte trailer van de aankomende Netflix-film met Jennifer Lopez staat nu online. Deze trailer is niet de eerste informatie die we krijgen over de sci-fi thriller genaamd Atlas. Vorige maand kwam de eerste teaser van de film uit.

De nieuwe trailer van Atlas met Jennifer Lopez geeft een beetje dezelfde verwachtingen als de teaser van een maand geleden. Het lijkt allemaal elementen van verschillende sci-fi-franchises te combineren in een film. Nu is het alleen te hopen dat de Netflix-release hierdoor niet een nietszeggende sci-fi-film wordt.

Atlas op Netflix met Jennifer Lopez

Atlas komt binnenkort op Netflix, met niemand minder dan Jennifer Lopez in de hoofdrol. Shang-Chi en Barbie-acteur Simu Liu gaat de bad guy spelen.

Atlas volgt het verhaal van Atlas Shepherd, een data-analist die AI gigantisch wantrouwt. En ze blijkt gelijk te hebben.  De wereld, en vooral de mensheid, wordt bedreigd door een slechte AI. Om de mensheid te redden moet ze samenwerken met een rebelse robot die ze tegenkomt op een andere planeet, maar hoe weet ze dat ze deze AI wel kan vertrouwen?

Atlas gaat mee met de tijd

De nieuwe Netflix-film met Jennifer Lopez gaat mee met de hedendaagse gespreksonderwerpen. Zo is een van de grootste dilemma’s in Atlas het vertrouwen van AI. De kracht van AI en het vertrouwen in de software is ook in de echte wereld een groot onderwerp. Atlas sluit mooi op dit onderwerp aan, maar maakt het iets extremer.

Toch is dit ook direct het gevaar van de Netflix-film met Jennifer Lopez. De gevaren van AI omzetten in sci-fi actiethriller is de laatste tijd wel een veelvoorkomende trend. Atlas moet goed zijn best doen om niet te veranderen in een nietszeggende sci-fi-film, want het gevaar is zeker aanwezig.

Maar we moeten eerst nog even geduld hebben voordat de film uitkom. Atlas met Jennifer Lopez is vanaf 24 mei exclusief te streamen op Netflix.

Mensen krijgen geen genoeg van Netflix-thriller met 100% op Rotten Tomatoes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen