Netflix heeft goed en slecht nieuws over The Witcher en Squid Game

Films & Series Lucas van de Wetering 19 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Netflix krijgt weer allemaal nieuwe series dit jaar. Er is goed nieuws voor Squid Game, maar slecht nieuws voor The Witcher.

Netflix heeft weer een nieuwe lijst uitgebracht. Deze keer gaat het om een lijst waarop series vermeldt staan die later dit jaar uit zullen komen. En op deze lijst staan nieuwe series, maar ook geliefde hits die terugkomen voor een nieuw seizoen.

Een van deze geliefde series is Squid Game. De Koreaanse serie doorbrak allerlei records toen deze uitkwam, en nu komt de serie terug voor een tweede seizoen. Maar niet elke serie heeft zoveel geluk. Zo blijkt dat The Witcher zal eindigen na het aankomende vijfde seizoen.

Squid Game en The Witcher op Netflix

Squid Game komt na drie jaar eindelijk terug naar Netflix met een langverwacht tweede seizoen. Het was al langere tijd bekend dat er een tweede seizoen zou komen, maar nu weten we dat dit vervolg al later dit jaar naar Netflix komt.

Toch heeft niet elke serie zoveel geluk. Eerder werd al bekend dat de hoofdacteur van The Witcher, Henry Cavill, werd vervangen door Liam Hemsworth na seizoen 4. Veel fans waren niet blij met deze recast, maar het wordt alleen maar erger voor The Witcher-fans. Want nu heeft Netflix laten weten dat seizoen 5 het laatste seizoen van de serie zal zijn.

Netflix heeft goed en slecht nieuws over The Witcher en Squid Game
Henry Cavill in The Witcher (Afbeelding: Netflix)

Andere nieuwe series in 2024

Maar gelukkig is er wel een troost, want naast Squid Game krijgen ook een heleboel andere nieuwe series een nieuw seizoen. Een van deze series is de superhelden serie The Umbrella Acedemy. In het tweede deel van 2024 verschijnt seizoen 4 op Netflix.

Maar daar stopt het niet, want ook veel andere series zoals Outer Banks, Cobra Kai, Emily in Paris en The Night Agent komen allemaal terug met nieuwe content. De tweede helft van 2024 lijkt volgepakt te zitten met mooie nieuwe content, min The Witcher dan.

De release van nieuwe seizoenen op Netflix zal het verdriet van The Witcher-fans niet helemaal wegnemen. Maar Netflix doet in ieder geval zijn best door hit-series zoals Squid Game terug te brengen voor een nieuw seizoen.

Deze intense Netflix-serie is Squid Game in Wes Anderson-stijl

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen