Netflix haast overbodig: Sony brengt gratis films en series naar smart-tv’s

Apps Lucas van de Wetering 27 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Sony One brengt een hele boel gratis films en series naar Samsung en LG smart-tv’s. Je hebt zo geen Netflix of HBO Max meer nodig.

Gratis films en series, wie zegt daar nou nee tegen? Misschien ga je oprecht de kans hiervoor krijgen. Gratis films en series is namelijk precies wat Sony One naar Samsung TV Plus, LG Channels en TiVo Plus wil brengen. En de titels zijn nog eens goed ook.

De nieuwe Sony One service brengt 54 gratis, snelle en reclamevrije zenders naar Samsung en LG, en jij kan hier voordeel uit pakken. Het gaat over veel verschillende kwalitatieve films en series zoals Breaking Bad en Game of Thrones. Je mag wel dag zeggen tegen Netflix en HBO Max.

Zonder Netflix gratis films en series op je Samsung of LG Smart-tv

We mogen blij zijn in ons kleine Nederland, want de Sony One service wordt voor heel Europa beschikbaar. Sterker nog, het overgrote deel van de gratis films en series voor je Samsung of LG smart-tv is ook beschikbaar in verschillende talen, zodat het kijken nog makkelijk wordt.

De hoge prijzen voor streamingsdiensten zoals Netflix en HBO Max maken de service van Sony One voor je smart-tv alleen maar aantrekkelijker. Waarom zou je veel betalen voor films en series als het niet hoeft? Over het verschil in aanbod hoef je je ook geen zorgen te maken, want Sony is de eigenaar van een paar van de grootste titels die er bestaan. Van komedies, tot drama’s en blockbusters.

Netflix wordt overbodig door deze service met gratis films en series voor Samsung en LG. Smart-tv
(Afbeelding: Samsung)

Wie hebben nou precies toegang tot Sony One

Zoals eerder al is verteld is Sony One beschikbaar in heel Europa, maar niet iedereen heeft toegang tot die heerlijke gratis films en series. De kanalen komen naar Samsung TV Plus, LG Channels en TiVo Plus. Oftewel mensen met de beste Samsung en LG smart-tv’s of TiVo Stream 4K kunnen hun Netflix abonnement misschien wel opzeggen.

Nederland is vanaf het begin al een van de gelukkigen. Bij release is Sony One voor ons direct beschikbaar. De Sony-kanalen die we krijgen zijn onder andere Comedy TV en Thriller TV.

Het is nog niet zeker wanneer de service precies uitkomt, maar als je een nieuwe Samsung of LG smart-tv hebt, dan kan je alvast je Netflix abonnement heroverwegen, want er komen genoeg gratis films en series naar Sony One.

Op deze manier vang je 100.000 euro voor je oude iPhone

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen