Netflix, HBO Max en Disney+ op afstand kijken met deze Google Chrome-extensie

Pop-Culture Sabine Schults 11 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Heb je geen zin om het huis uit te gaan of is je vriend of vriendin op reis? Dankzij Google Chrome kun je alsnog heerlijk op afstand samen naar je favoriete series kijken op onder meer Netflix, Disney+, HBO Max, Prime Video en YouTube. Hoe? Dat leggen we je haarfijn uit!

Tijdens de coronalockdowns was het ontzettend fijn om in contact te kunnen blijven met vrienden door samen – op afstand weliswaar – naar dezelfde film of serie te kijken op Netflix, HBO Max of Disney+. Maar ook buiten pandemieën om is het een heerlijke functie om op afstand te chillen. De volgende Google Chrome-extensie helpt je daar een handje bij.

Sleep deze Google Chrome-extensie gauw binnen voor Netflix en Disney+

Om op afstand Netflix of samen naar een van de andere grote streamingdiensten als HBO Max en Disney+ te kijken, hoef je alleen maar een extensie te downloaden voor Google Chrome. Installeer Flickcall door op Toev. aan Chrome en vervolgens op Extensie toevoegen te klikken. Binnen enkele seconden ben je ready to go.

Nu is het tijd om de website van Netflix of Disney+ te bezoeken in Google Chrome. Kies vervolgens een serie of film uit om samen te kijken en speel de aflevering af. Druk rechtsboven in de hoek van de video op het logo van Flickcall.

Google Chrome-extensie Flickcall
(Afbeelding: Flickcall)

Nog even instellen en… bingen maar!

Vink in Google Chrome het vakje aan als je wil dat jij de enige bent die de Netflix of Disney+-serie kan pauzeren en hervatten. Dat is voornamelijk handig als je met een grote groep kijkt. Druk vervolgens op Start Party om het bingefestijn van start te laten gaan. Klik op Copy Invite Link en deel de URL met je bingemaatjes.

Wanneer je vriend(in) op de link klinkt, wordt hij of zij automatisch doorverwezen naar de aflevering. Het kijken op afstand via Google Chrome kan beginnen! Je kunt eventueel je webcam en microfoon inschakelen, maar ook lekker ouderwets chatten in de zijbalk. Jouw favoriete content op Netflix of Disney+ kan nu echt beginnen.

Comeback Marvel en Star Wars op Netflix en HBO Max niet uitgesloten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen