La Casa de Papel keert in december op imposante wijze terug op Netflix

Pop-Culture Mark Hofman 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

La Casa de Papel, een van de populairste Netflix-originals ooit, keert dit jaar terug. Uiteraard niet met een nieuw seizoen van het verhaal dat inmiddels is afgelopen, maar wel met een spin-off waar we best wel benieuwd naar zijn.

Eén van de populairste personages uit La Casa de Papel krijgt eindelijk zijn eigen spin-off. Fijn, want om heel eerlijk te zijn kunnen we na de Netflix-original geen genoeg meer krijgen van Berlin. De streamingdienst lijkt die mening te delen, bouwt er een heel verhaal omheen en dropt de eerste beelden van de serie.

La Casa de Papel vanaf december terug op Netflix

In het eerste seizoen van La Casa de Papel maakten kijkers kennis met het intrigerende personage Berlin. Gepassioneerd, talentvol en ontzettend hard: zo kun je de meesterdief het beste omschrijven. Fans waren vanaf minuut één verliefd.

Dat Netflix ervoor kiest om uitgerekend dit personage een eigen serie te geven, is natuurlijk geen toeval. Vanaf december 2023 kunnen fans het verhaal achter de crimineel nog beter leren kennen. In de afgelopen twee seizoenen werd al steeds meer duidelijk wat voor een man Berlin eigenlijk is. Deze prequel-serie gaat daar dus nog verder op in.

Uiteraard kunnen fans van La Casa de Papel, die door de Zuid-Koreaanse versie een beetje teleurgesteld werden, niet wachten tot BERLIN verschijnt. Helaas moet er nog wel even wat geduld gevonden worden, want de spin-off verschijnt dus pas eind dit jaar. Gelukkig komt Netflix wel met de eerste beelden, zodat we de algehele sfeer al een beetje kunnen proeven.

Meer dan een trailer alleen

Naast het hele kleine voorproefje deelt Netflix ook een achttal beelden op Twitter. Zo zien we bijvoorbeeld welke personages in de La Casa de Papel-spinoff te zien zijn.

Het gaat natuurlijk om een prequel, dus bekende gezichten uit de hitserie zal je waarschijnlijk niet zien. Naast Pedro Alonso zijn ook Tristan Ulloa, Michelle Jenner en Begona Vargas te zien in de Netflix-serie.

Hogwarts Legacy: mijn jarenlange Harry Potter-droom komt prachtig tot leven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen