Netflix heeft nu de ideale trip voor La Casa de Papel- en Lupin-fans

Films & Series Jeroen Kraak 16 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Ben je fan van La Casa de Papel of een van de andere series die zich in Europa afspelen. Dan heeft Netflix nu iets dat je heel blij gaat maken.

Ga je binnenkort op reis naar Madrid, Parijs of Londen? Dan kun je die reis nog veel bijzonderder maken dankzij Netflix. Het komt nu met speciale digitale rondleidingen in de steden die gebaseerd zijn op grote series als La Casa de Papel, Lupin en Bridgerton.

Reizen naar de plekken uit La Casa de Papel en Lupin

Netflix komt deze zomer namelijk met speciale walking tours, of zoals we dat in het Nederlands noemen: rondleidingen. Hiermee treedt je in de voetsporen van je favoriete karakters. Tijdens de rondleidingen is het de bedoeling dat je een stad ziet uit de ogen van een populair personage. Tijdens deze tour ontdek je de historie van de stad, zie je de must-see locaties van de stad en hoor je bijzondere anekdotes die zich achter de schermen van een serie hebben afgespeeld.

Netflix maakt echte Squid Game met megaprijs… en jij kunt meedoen!

De rondleidingen zijn in Madrid, Londen en Parijs. In Madrid kun je mee op tour met La Casa de Papel, Elite en Las Chicas Del Cable. Parijs is het toneel van Lupin en natuurlijk Emily in Paris. In Londen hoor je onder andere anekdotes over Anatomy of Scandal, Bridgerton en Enola Holmes. Netflix zegt dat het via de tours haar leden in contact wil brengen met de verhalen en plaatsen waar ze van houden.

Netflix La Casa de Papel Lupin
Jouw favoriete reisbestemmingen deze zomer! (Afbeelding: Netflix)

Rondleidingen van Netflix

Netflix merkt namelijk op dat veel vakantiegangers een bestemming mede kiezen omdat ze deze eerder in een serie of film hebben gezien. Daarnaast hebben ze op die plaats interesse in monumenten, lokale geschiedenis en eten en drinken.

Helaas is er wel een grote maar, want de tours vinden maar een beperkte tijd plaats. Om precies te zijn kun je naar een rondleiding van 11 tot en met 17 juli. Mocht je dan toevallig in een van de steden zijn en mee willen doen, dan is het verplicht om voorafgaand te reserveren. Op deze site is daarover meer informatie te vinden. De tours die Netflix samen met Sandeman organiseert, zijn overigens gratis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen