Netflix komt met heel goed nieuws voor fans van One Piece

Films & Series Jeroen Kraak 15 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

One Piece is de grote hit van Netflix op dit moment. Hoewel de serie vooraf wat niche leek, weten veel mensen de serie echt te waarderen. Nu komt de streamingdienst dan ook met goed nieuws.

One Piece werd twee weken geleden gelanceerd op Netflix en was meteen een succes. Zo goed zelfs, dat de serie nog steeds wereldwijd in de top 10 te vinden is. Reden genoeg voor de streamingdienst om met goed nieuws te komen.

Dit is One Piece op Netflix

Heb je One Piece gemist, ga het dan echt kijken, want het is zeker een aanrader. Heb je geen benul waarover het gaat, dan volgt hier een korte samenvatting. De serie is een live-action verfilming van de gelijknamige manga. In de serie maakt een jonge piraat met een strohoed een epische reis met zijn bonte bemanning, op zoek naar schatten.

In een tweet op het X-account van de serie bevestigt maker Eiichiro Oda dat er een tweede seizoen op Netflix komt. De maker heeft ook meteen wat details daarover uit de doeken gedaan door middel van een video. Dat deed hij natuurlijk op een heel eigen wijze.

Oda praat via de slak die je wellicht al voorbij hebt zien kruipen in One Piece. Hij zegt dat hij nog even tijd nodig heeft voor de scripts. De Straw Hats hebben volgens hem een goede dokter nodig.

Mogelijk slecht nieuws voor een andere titel

De verlenging van One Piece roept tegelijkertijd vragen op over een andere Netflix-serie. Fans van Shadow and Bone wachten nog altijd op de bevestiging dat er een derde seizoen komt. Het feit dat bij One Piece de keuze zo snel gemaakt is, geeft meer brandstof voor twijfel bij die andere fantasy-serie.

Daarbij komt ook nog een andere reden. Succesvolle Netflix-series worden vaak binnen een maand na de komst verlengd. Dat was naast One Piece ook al te zien bij Wednesday, The Night Agent en Fubar.

Netflix, Apple en Disney+ worden duur: zo zeg jij je abonnement op diensten op

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen