Mark Hofman
Mark Hofman Tech 10 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

De mensheid verlaat giftige aarde in nieuwe Netflix film IO

Netflix komt regelmatig met gloednieuwe films en series voor haar platform. Zo zagen we eerder vandaag alle content die komende maand nog gaat verschijnen. Een onderdeel van deze content is het nieuwe IO: een film waarin de mensheid de aarde heeft verlaten, omdat deze giftig geworden is. Waar we eerder nog weinig zagen over deze film, zijn de eerst beelden inmiddels naar buiten gebracht. En de hype: die is in grote maten aanwezig!

Netflix’s IO laat de mensheid vertrekken van aarde

Netflix heeft de eerste trailer gelanceerd voor haar nieuwe sci-fi film IO. Deze film speelt zich af in de toekomst waarin de aarde een giftige planeet is geworden. Zo giftig dat de mensheid bijna volledig is vertrokken naar de maan van Jupiter genaamd IO. Echter blijft onderzoekster Sam Walden nog achter om een manier te zoeken waarop de aarde weer leefbaar kan worden. Maar haar plannen veranderen volledig wanneer Micah opduikt. De twee moeten snel een manier vinden om de aarde te verlaten in de allerlaatste shuttle die van de gedoemde planeet vertrekt.

Nieuwe Netflix film IO

Een prachtige synopsis waardoor de hype voor deze film al redelijk hoog lag. Met Magaret Qualley en Anthony Mackie in de hoofdrol, moest dit bijna wel een toffe film worden. Zeker wanneer je bedenkt dat de regie in handen ligt van Jonathan Helpert, die we kennen van House of Time. Echter waren er nog weinig beelden van de film te zien, maar daar komt nu verandering in. Netflix komt met een trailer voor IO, die ons vermoeden bevestigt. Dit wordt een heerlijke film!

Check de trailer van IO hieronder!

Netflix gooit haar nieuwe Original Sci-Fi film vanaf 18 januari op het platform. Dat de januari bomvol met ijzersterke films en series zit, is inmiddels wel duidelijk. Benieuwd wat er nog meer te zien gaat zijn deze maand? Check dan ons volledige overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!