Netflix is razendsnel: Hitman’s Wife’s Bodyguard volgende maand te zien

Films & Series Mark Hofman 23 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Netflix is er (eindelijk) weer eens als de kippen bij. De streamingdienst haalt met Hitman’s Wife’s Bodyguard een vrij recente, en heerlijke, film in huis. Een film die je volgende maand al kunt bewonderen.

Nadat de website vorige week de komst van Bohemian Rhapsody bekendmaakte, komt Flix Info vandaag met het nieuws over de film met Ryan Reynolds en Samual L. Jackson.

Hitman’s Wife’s Bodyguard naar Netflix

Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samual L. Jackson schitteren binnenkort op Netflix. Althans, dat deden ze al even in Hitman’s Wife’s Bodyguardmaar de film is komende maand op de dienst te zien. Het gaat om het vervolg van de succesvolle film Hitman’s Bodyguard die in 2017 in de bioscopen te zien was. Het vervolg draait sinds juni vorig jaar in de bioscopen.

Netflix heeft dus snel gehandeld en hengelt de rechten voor de film in Nederland binnen. Critici waren niet heel erg te spreken over de film. Op Rotten Tomatoes geven ze een score van 27% en op Metacritic komt de film op een 32 uit. Het publiek draait iets meer warm voor de film. Hoewel ze op Metacritic een score geven van 5.2, geven ze een score van 67% op RT en op IMDb een score van 6.1.

Het mag duidelijk zijn: wie van het eerste deel kon genieten beleeft ook met het tweede deel weer veel plezier. Die eerste film kon destijds namelijk ook niet op heel veel positieve reacties rekenen.

Een heerlijke cast

Aan de cast van de film, die vanaf 23 maart te zien is op Netflix, zal het niet liggen. Ryan Reynolds, Salma Hayek en Samual L. Jackson spelen de hoofdrol in de komedie. Daarnaast zijn ook Morgan Freeman, Antonio Banderas en Gary Oldman te zien. De Nederlandse acteur Barry Atsma vertolkt ook in dit deel weer een rol.

Netflix-miniserie Inventing Anna domineert ondanks slechte beoordelingen

Benieuwd naar welke serie op dit moment Netflix weet te veroveren? Check dan zeker even het bovenstaande artikel. Alle ontwikkelingen in de gaten houden? Dat is makkelijk via deze pagina te doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen