Sex Education gaat de andere kant op in teaser seizoen 3

Films & Series Jeroen Kraak 19 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Sex Education is een van de populairste series van Netflix. Binnenkort komt het derde seizoen van de hitreeks naar de streamingdienst.

De sfeer op Moordale High is vrij bijzonder te noemen. De school zit vol met pubers die bijzondere en herkenbare problemen soms letterlijk met zich meedragen. Het levert een hoop komische momenten op.

Sex Education is terug

In het derde seizoen van Sex Education is het niet anders. Het zijn weer eens wanhopige tijden op de school. Onder leiding van een nieuwe directrice moet alles anders gaan, maar zo simpel is het niet. Om toch inschrijvingen binnen te halen werkt directrice Hope aan een nieuwe promotievideo om de school weer op het rechte pad te krijgen. Deze ietwat stijve video is meteen de teaser van het nieuwe seizoen.

Buitenaardse leven en vulva cupcakes

Bij die gebeurtenis blijft het niet, ook de leerlingen in Sex Education kennen weer de nodige lastige kwesties. Netflix beschrijft het zelf zo: Het is een nieuw schooljaar: Otis heeft regelmatig seks, Eric en Adam zijn officieel een setje en Jean is zwanger. Ondertussen probeert het nieuwe schoolhoofd Hope (Jemima Kirke) Moordale weer een degelijke reputatie te geven. Daarnaast ontdekt Aimee het feminisme, wordt Jackson verliefd en blijkt er ergens een verloren voicemail rond te zwerven. Bereid je daarnaast weer voor op veel dieren, buitenaardse verschijnselen, vulva cupcakes en nog veel meer van Madam Groff.

Een stijve teaser

Om alvast een indruk te krijgen hoe het er in het nieuwe seizoen Sex Education aan toe gaat deelt Netflix alvast een teaser van het derde seizoen. Daarin zien we veel bekende gezichten maar ook een  nieuwe (directrice Hope). De video is heerlijk ongemakkelijk zoals we ook de eerste twee seizoenen van de serie kennen.

Wel moeten we nog even wachten op het nieuwe deel van Sex Education, want deze komt pas op 17 december naar Netflix. In totaal bestaat seizoen drie uit acht afleveringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen