Opmerkelijke oorlogsserie stormt de Netflix Top 10 binnen

Films & Series Jeroen Kraak 28 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Op Netflix vind je onderhand alle genres qua content. Er scoren dan ook veel verschillende shows. Dit keer een bijzondere oorlogsserie.

Er verschijnt elke dag weer nieuwe content op Netflix. Dat is zo veel dat we ons goed kunnen voorstellen dat je niet weet wat je moet kijken. Natuurlijk geeft de streamingdienst aanbevelingen op basis van je kijkgedrag, maar soms wil je ook iets anders zien of juist iets wat op dit moment populair is. Zo kun je in ieder geval meepraten bij de koffieautomaat. Dit keer gooit de serie The Defeated hoge ogen. Maar wat is het precies en is het echt het kijken waard? Wij vertellen het je.

The Defeated op Netflix

Wellicht is het je al opgevallen, The Defeated is de Top 10 op Netflix binnengedrongen. Het is een bijzondere oorlogsserie. Het speelt zich net af na de Tweede Wereldoorlog, oftewel het 1946 van Berlijn. In de serie gaat een Amerikaanse agent op zoek naar zijn vermiste broer, terwijl hij een onervaren Duitse agente helpt het geweld in de stad te bestrijden. Daar gaat hij op jacht naar de Al Capone van Berlijn. In de stad is het een totale chaos is. Er zijn geen regels en iedereen is of crimineel of overlever.

The Defeated is wel nieuw op Netflix, maar de serie an sich is niet nieuw. De show is eerder al uitgezonden op Canal+ premium en Viaplay en kwam daarna al naar Netflix in verschillende landen. Nu is ook Nederland aan de beurt.

De meningen

De serie op Netflix, die ook wel bekend staat als Shadowplay, is dus al door veel mensen bekeken. De show heeft een score van een 7,0 op IMDb na ruim 5.600 beoordelingen. Wel waarschuwen de kijkers dat de eerste aflevering de slechtste is. Je zal die dus even uit moeten zitten, wil je met volle teugen genieten van de rest van de serie.

Laatste kans op Netflix: deze 44 films en series verdwijnen binnenkort

Door de gebruikers wordt ook de uitstraling van Berlijn genoemd. Volgens hen ziet de stad er fascinerend uit in de serie. De hoofdpersonen in The Defeated komen uit verschillende landen. Zij spreken onderling ook hun eigen talen wat het geloofwaardig maakt.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de serie? Je kunt ‘m nu streamen op Netflix!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen