Netflix dropt eerste volwaardige trailer voor Cowboy Bebop

Er zijn inmiddels heel wat pogingen gedaan om Japanse anime en manga om te zetten naar live action films en series. Dat gaat vaak compleet mis. Dat hebben we ook een tijd gedacht over Cowboy Bebop, totdat we een tijd geleden de eerste beelden zagen. En nu heeft Netflix de eerste volwaardige trailer getoond.

Cowboy Bebop is een anime die eind jaren negentig werd uitgebracht en opviel door zijn toffe stijl. Het is een serie die zich afspeelt in het jaar 2071, waarin je een paar bountiehunters volgt die voor veel chaos zorgen. En dat gaat straks dus ook het geval zijn in de Netflix-serie.

Cowboy Bebop krijgt Netflix-trailer

Goed, een tijdje gelden werd dus al duidelijk dat Cowboy Bebop als live action serie op Netflix zou komen. En de verschillende beelden waren aardig. Daarbij was er ook goed nieuws op het gebied van de soundtrack. Want er werd samengewerkt met Yōko Kanno, die de originele soundtrack ook heeft gemaakt. Daardoor krijg je een fijne mix van jazz en blues, die perfect bij de setting past. In de eerste trailer hoor je die soundtrack, maar krijg je ook te zien hoe de verschillende personages op elkaar zijn ingespeeld. Bekijk die trailer hieronder.

In de live action serie van Cowboy Bebop zijn rollen weggelegd voor John Cho, Daniella Pineda en Mustafa Shakir. En daarnaast zien we in de trailer de eerste beelden van Ein The Corgi. Hopelijk wordt de toffe sfeer die in de trailer zit doorgezet naar het uiteindelijke geheel. Vanaf 19 november kun je de serie op Netflix kijken.

Kom alvast in de stemming

Mocht je Cowboy Bebop nog nooit hebben gezien, dan kun je sinds vorige week al in de juiste stemming komen. Toen werd namelijk de originele anime op Netflix uitgebracht. Hoewel deze meer dan twintig jaar oud is, is hij nog steeds de moeite waard.

Netflix in november: Narcos, Undercover, Tiger King en The Rock

Reageer op artikel:
Netflix dropt eerste volwaardige trailer voor Cowboy Bebop
Sluiten