Nieuwe foto’s strak afgewerkte iPhone 6

Apple rmens 29 aug 2014
Leestijd: 1 minuut

Over minder dan twee weken is het officieel zo ver, het Apple-evenement waar de nieuwe iPhone aangekondigd zal worden. Bij de tot nu toe uitgelekte onderdelen vallen vooral de achterkant met dikke witte strepen op. Deze worden vaak als lelijk omschreven.

Nieuwe foto’s, die via de Chinese Twitter-variant Weibo uitgelekt zijn, laten een ‘iPhone 6’ zien die verder afgewerkt is dan de tot nu toe op internet verschenen foto’s van de achterkant van het toestel. De dikke lijnen zijn nog steeds aanwezig, maar worden in de kleur van het toestel uitgevoerd.

Door de kleuren van de randen te matchen met de kleur van het toestel ontstaat een beter geheel. Niet alleen de afwerking van de achterkant is beter, ook de binnenkant die op de foto’s te zien is lijkt beter afgewerkt.


 
De iPhone 6 wordt over minder dan twee weken onthuld tijdens een special event op 9 september, het vindt plaats op een historische locatie. Het toestel is dunner, krijgt een rondere afwerking en naar verwachting een scherm van 4.7-inch. Afgaand op de meest gehoorde geruchten kan ook een scherm van saffier verwacht worden.

Verdere handigheden die er naar verluidt aankomen zijn onder andere een betaaldienst met NFC en omkeerbare USB-kabel. Even terug naar de looks, krijgt dit ontwerp met meegekleurde randen van jou een duim omhoog?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen